Zpět

Párty tip na týden 23. 5. - 29. 5. 2011



Pondělí

Je moc hezké, že ptáci mají po ránu potřebu vesele štěbetat – o něco méně to asi těší všechny ty, jimž se sobotní párty protáhla až do ranních hodin. To se týká i nás. Páteční skotačení ve Venue následovala sobota v Mecce a dalších asi čtyřech klubech. Zkrátka taková menší tour de bar. Rozhodně to však stálo za to! Nedělní time-out využijeme k tomu, abychom vám poskytli další z pravidelných party tipů na příští týden:

Úterý

Jack DejohnetteTýden načneme lahůdkou. V pražské Lucerně totiž vystoupí bubeník Jack Dejohnette se svou kapelou. Jack DeJohnette je dlouholetým hudebním parťákem jazzového pianisty a skladatele Keitha Jarretta. Již 40 let patří k nejrespektovanějším bubeníkům světa a je pravidelně vyhlašován v anketách jako nejlepší jazzový bubeník.

Středa

Co si takhle v úterý po práci skočit na drink do stylového KU baru? Čeká vás akce Be a Tuesday Dj!, na níž se vám představí talentovaný DJ Steri J. Jeho hudba je směsicí deep house, vocal house a funky house. Zkrátka perfektní kombinace na navození té správné Lounge atmosféry. Středu tentokrát věnujeme brněnským, kteří mohou zaskočit do klubu Perpetuum. Za DJským pultem stanou Johannes & Leonov Bronski, kteří vám naservírují pořádnou porci house. Akce ponese název Love party, tak třeba právě zde najdete svou životní lásku. Kdo ví… A vůbec, v Brně zůstaneme také ve čtvrtek, protože v klubu Šelepova No. 1 vystoupí král drsných balad, kníže pornofolku a profesionální alkoholik. Někteří netuší, jiní už vědí. Ano, jde o českého zpěváka, písničkáře a básníka Záviše.

Čtvrtek

---

Pátek

 

Sobota

V pátSasation Black 2011 v Sasazuek už ale hurá zpět do Prahy. Co akce, to pojem. Vyzdvihněme alespoň dvě, které se navzájem dobře balancují. Proč? Protože první je oslavou černé, zatímco druhá protěžuje bílou. Sasation Black 2011Sasazu vs. Jediná oficiální warm-up party na Sensation WhiteMecce. Tak co? Která vám sluší víc?

Neděle

Sobotní tip zkrátka nemohl padnout jinam než na velkolepou Sensation Celebrate Life 2011. Tisíce nadšených návštěvníků v bílém si dá sraz v pražské O2 Aréně a společně prožije neopakovatelnou noc. Mezi DJs obklopenými mnohatisícovým davem budou jména jako Fedde le Grand, Joris Voorn & 2000 And One či Hardwell. Tahle akce dostane všechny vaše smysly. Dress code? Samozřejmě bílá!

Sensation Celebrate Life Trailer 1:

 

Sensation Celebrate Life Trailer 2:

Poslední komentáře