Zpět

Party tip na týden 23.4.2012 - 29.4.2012



V posledním dubnovém týdnu by si mělo počasí konečně trochu napravit reputaci, takže než vyrazíte do klubu, můžete ještě posedět na zahrádce u piva. Co příští týden přináší? Pré budou mít milovníci holandského zvuku a trance, netradičně si mohou zatančit v klubu a ne na obrovské halovce, křtít se bude také nová deska Supercroo!

Pondělí

V pondělí se v Roxy na Free Mondays bude křtít deska kapely LUS3, poté následuje párty s dýdžeji Grining, Rusty Fox, Siki a Leemac. Klub M1 Lounge uvádí studentskou párty MAD MAD ERASMUS, studenti budou vítáni také na párty Erasmus Student Night v olomouckém klubu 15 minut. Tančit můžete v brněnském klubu Vyhlídka na párty Arco, kde se bude hrát funky´n´jackin´house. V pondělí zní na Flédě tradičně dnb, na akci FREE DNB MONDAY zahrají dýdžejové HOLDER, MUSHKA, CASPER  a PANZER a hrát se bude až do čtyř do rána!

Úterý

Chcete proniknout do dýdžejingu? Pak se rozhodně vypravte v úterý do Roxy. Na Studentské akademii vás do něj zasvětí dýdžej Ghonzales! V klubu Yes! se tradičně koná Spotlight jam, ženy a dívky vstup zdarma, hrají Black Jesus a Tony Mofyah. V klubu Chapeau Rouge se uskuteční noc serveru downtempo.cz. Na BRAINFEEDING zahrají DJ Curfew a DJ Merak. HIP-HOP NIGHT v hradeckém klubu Event Music Bar přináší hip hopa dýdžeje Ey-Jay, Peace a Mattu.

Středa

Speciální noc přináší ve středu Roxy, zahraje zde kapela Priesnitz, ale spolu s další kapelou ille, kterou si sami zvolili a na noci DEPARTURE ji chtějí představit ostatním. Večer plný dnb slibuje Chapeau díky akci D'N'B Fever, na které zahrají dýdžejové Balofo, C-Panel a Stantha. Lucerna Music bar tento den nabízí hip hop na akci Dumpster night, vystoupí například Nironic. Na Fléde bude koncertovat Floex společně s brněnským uskupením Fiordmoss. Plzeňský klub PH+ uvítá všechny tancechtivé na večírku Body Dance.

Čtvrtek

Zavedená hiphopová párty FX Bounce! je na programu v Radosti FX, tentokrát s dýžeji KWÉ, NOIR, RAWAL a MAZTAH. Dreams Fashion Show s DJ Tony Angelo se bude konat v klubu Theatro, vstup se neplatí. Pokud chcete posedět u dobrého drinku v prima klubíku v centru Prahy, kde je dlouho otevřeno a zní veselá taneční muzika, zajděte do klubu Loungebar, od sedmi zaplatíte za lahodný koktejl jen 59 korun! V olomouckém klubu S-cube bude koncertovat partička Dub Artillery, takže se bude hrát reggea a dub. Další zajímavý koncert se odehraje v plzeňském klubu Anděl cafe - na FILM.FEST. FINÁLE zahrají MIDI LIDI.

Pátek

Pátek přináš již avizovaný křest nové desky od Supercroo, křtít se bude v hiphopery oblíbeném klubu Lávka. Klub Yes! láká v pátek na vstup zdarma pro ženy a na akci Confusion, na které zahrají dýdžejové LAZY & DOKTOR, CAMYA, SMIX a BEZA. V atomovém krytu, čili v klubu Cover Place se koná akce PA-PA-PI-DOU! s dýdžeji Twiksem a Lucasem Holanem. Party Remember House s dýdžeji Pavlem Bidlem a Loutkou, kde se hrají hlavně staré desky se koná tradičně v Radosti FX. Studio 54, kam se chodí na aftery, slaví narozeniny, takže hrát se bude od večera a seznam gratulantů-dýdžejů je velmi široký! V klubu Toaster vystoupí anglický dýdžej John B a pozor odehraje electro set! Táborský klub Kotnov zve na Plastic Party, kde roztočí desky DJ TONY ANGELO. Narozeniny slaví také hlavní ostravský klub Fabrik, kde se bude hrát na svou stagích. Na Beachparty můžete zajít do klubu Woko v Jablonci nad Nisou.

Sobota

V sobotu si můžete zajít poslechnout do klubu Yes!, jak zní současný holandský zvuk. Na party THE SOUND OF NETEHRLANDS vystoupí dýdžej Renvo a Divasco. V táborském klubu Kotnov se koná párty 2 nd MANABE ANNIVERSARY s dýžeji GROOVE DAN, POCO a GEORGE TRUMPETMAN. Klub Galaxy Hrdly nabízí akci CLUB VJ EXHIBITON s Dj Angel, Zed a Tomangel. V lounském klubu Imperium Musicland se bude konat warm up party k akci Magnetik. Zahraje například Bon Finix. Klub Experiment v Liberci pořádá párty SOUND OF AQUAPHONIC, kde se za gramce postaví dýdžejové SONJA, TGT, TACTICAL a SEGMENT. Klub Hovězinec v Rosicích nabízí noc plnou dnb BASS DETOX V.6, kde zahrají Sayko, X.Morph, Dummy, Dworak, Mallte a Milhauz & Ze-Cube.

Neděle

V neděli můžete vyrazit například do Crossu a oslavit tam již v předstihu 1.máj, zahrají Cenobites, The Surfing Henchmen a Tchichiman. V klubu ON na Vinohradské se uskuteční EX Party - International party. A neděle je jako dělaná k tomu, zajít si do klubu Loungebar a posedět u drinku!

Připravila: mia

Poslední komentáře