Zpět

Párty tip na týden 24.3. - 30.3.



Jedním z nejznámějších zahraničních jmen, které přinese příští týden, jsou bezesporu Book Shade z Německa, kteří svou živou show jistě roztancují totálně zaplněné Roxy. Přijede také DJ Spartaque z Ukrajiny a zavítá do Prahy a Brna!

Pondělí

Na Free Mondays v Roxy tentokrát vystoupí DJs Rio, Bodie Raw a Johny Case. Klub M11 nabízí party Thanks Got Its Monday! Tedy: Díky bohu, je pondělí! Klub Fléda v Brně vás zve na tradiční DNB Mondays, hrají Holder, Mushka a Soldik.

Úterý

V klubu Cross můžete v pondělí navštívit DNB Lounge. Hraje dvojka djs AHZ & KAMCZA. V klubu Akropolis vás čeká Freestyle Night, na Divadelním baru zahraje Bazooka Joe. Na Flédě se koná Party Univerzity.

Středa

Ve středu láká Movie´s bar club na Student party. Ve středu můžete zajít na electroswing do Stormu na WedNight. V Lucerna Music Baru vystupuje Eddie Stoilow. Bass Wednesdays se konají v brněnském Perpetuu. Wednesday Relax vás uvolní v klubu Soul v Jihlavě.

Čtvrtek

Ve čtvrtek se v klubu Lucerna Music Bar uskuteční přeložený koncert Yasiina Beye alias Mos Defa. Klub Maxim láká na Carnival, hraje se house. Párty Unplugged se koná na Bukanýru. Na Flédě vystoupí Monkey Business.

Pátek

Do Movies můžete v pátek vyrazit na party 60 second, hraje DJ Yergee. Storm nabízí party DrumBox, hraje Fourward z Rakouska. Nuclear Disaster můžete navštívit v klubu CoverPlace, půjde pochopitelně o pořádné techno! To nabízí i brněnský Favál, hraje Badtekk.Plzeňský Pantheon pořádá Police party, sexy policistky jsou samozřejmostí! Stýská se vám po létě? Navštivte Warm-up festival Mácháč, za gramci stojí Enrico & Chris Sadler. Budějovický Komiks láká na Minimatic. Jablonecký Woko klub pořádá We love house.

Sobota

V Roxy se v sobotu koná opět nejstarší klubová party u nás, Climax s Chrisem Sadlerem. Klub M11 pořádá Bassmonster Saturday. Majk Spirit a H16 vystoupí v Sasazu. Party Deep House Classix pořádá Dan Cooley v klubu Magnum, vstupenka zahrnuje i ranní kávu, nebo čaj!  Jarní Karibik Party na vás čeká v sobotu v ostravském Fabricu. DJ Vichy a Chris Davie vám budou hrát v liberecké Ďábelské huti. Vyškovský klub B29 přivítá Vladimira 518 aspol.

Neděle

V neděli můžete zajít na pořádné electro do Chapeau, hraje Wwera, party se jmenuje Beng Beng.

Poslední komentáře