Zpět

Párty tip na týden 25.6. - 1.7.



Tak už příští týden se všichni žáčci a studentíci dočkají a přijdou vytoužené prázdniny. Před námi je tak poslední týden, kdy kluby ještě jedou na plno, poté se dění přesouvá často na festivaly.

Pondělí

Pondělní FREE MONDAYS v Roxy nesou tentokrát podtitul Warm up Festival Summer Sessions a za mixák se zde postaví Franke, Keeper, Steen, Baxik a D-Niel. Nový pondělní večírek se začíná rozjíždět v klubu Yes! Jmenuje se Take over a hrát na něm budou Autist, DAJ a Basscave. Hrát se bude techno a minimal. Na minimal je možné zajít v pondělí i do klubu Abstrakt, kde se odehraje MINIMAL DEEP SESSION. Akci UNDERWORLD MONDAY pořádá plzeňský klub Goethe's Mefisto Music Bar Pilsen.

Úterý

Úterní akci LA MUSIQUE DIVINE v klubu Duplex poctí svou návštěvou dýdžej Chris 93 z Itálie. Pořádnou vodní balónkovou bitvu spojenou s popíjením jednoho citrónového osvěžujícího piva můžete zažít tentokrát v Brně na TJ Favorit. Na akci Dark Room je možné vyrazit do ostravského Clubu Beton. Divoce se bude tančit v ůterý i v Českých Budějovicích. Zajímavý bude jistě Festival nezřizované kultury – SLÁVIE oŽIJE 1!, který se koná právě v kulturním dome Slávie. Na SKA party je možné si skočit do klubu K2.

Středa

Ve středu se bude tančit na dvou stage v klubu Cross - na akci FUNKY HIPHOP SOUL NIGHT & PSYTRANCE vystoupí třeba výborný producent a dýdžej Forbidden Fruit. Na trochu toho drumandbassu si ve středu můžete vyrazit do klubu Perpetuum v Brně, kde se odehraje DnB Night. V Českých Budějicích se bude hrát rnb, konkrétně v klubu Paradox Dance bar, kde se odehraje RNB PARTY MIX s dýdžejem Ramelem. Ve středu ve znojemském klubu Gogo lákajá na hiphop a akci Středa HIP HOPu třeba. Hraje dýdžej Ezwel.

Čtvrtek

Ve čtvrtek se chodí na hiphop do Radosti, tradičně na FX BOUNCE!, tentokrát XSTYLE SPECIAL, vystoupí zmiňovaní tanečníci! Fanoušci Boba Dylana jistě tento den budou v klubu Cafe v lese, kde se koná Bob Dylan Night. Na strahovském kopci, v klubu007 vystoupí dýdžej Josef Sedloň jako za starých časů. Na loď, tedy do klubu U Bukanýra, se uksuteční akce Unplugged, za gramci budou stát Face, Cubik a Soul Hunter. Na party Stereo můžete vyrazit do brněnského Perpetua.

Pátek

V pátek to bude jistě veliké! Slavit se bude konec školního roku, takže kluby budou jsitě praskat ve švech. Na Lávku zamíří fanoušci hip hopu na GAMBRINUS EXCELENT CONNECTION, kde vystoupí mezi mnoha jinými také PSH. V brněnské Flédě se bude konat oblíbená studentská klubová nocn BRNO PARTY UNIVERSITY. V ostravském Fabriku se uskuteční noc 81 BIRTHDAY PARTY - DAVE & PADRE. Akci, na které vystoupí MC DR. KARY a Dj SUPA JOHN pořádá Music Bar Týt na Kladně. Oblíbený klub Kotnov v Táboře nabízí ANGELS PARTY s dýžejem Tonym Angelo. V libereckém klubu Experiment se uskuteční Audiohearts, zahrají Hory_Doly, Maximal a James Londt.

Sobota

Oblíbené party místo klub 2.patro nabízí v sobotu Meeting Point | Summerjunk edition, na party zahrají DJs Manio a Subgate. Dívčí duo Čokovoko a Dj Mach All vystoupí ve Free-d-baru na pískovně v Mlékojedech. DJ Brian zahraje v České lípě v klubu Luxor F.T.C. Pokud budete chtít v Hradci tančit na housík, zajděte do klubu Axor. Zahraje MAFIA CREW. TAFROB a JAY DIESELse předvedou v klubu Soul v Jihlavě. Pokud chcete tančit po širým nebem, vydejte se do klubu TeePee na brněnské přehradě, kde se koná Sexy Beach open air.

Neděle

A kam v neděli? Počasí bude jistě přát, co byste řekli plážové party? Vydejte se na Beach Party na Žluté lázně, kde budou hrát Phil Crow, Raffael de la Rue a Bongoman.

Připravila: mia

Poslední komentáře