Zpět

Párty tip na týden 27.8. - 2.9.



Vyspali jste se už do růžova po Mácháči nebo dalších veselých akcích? Prázdniny jsou sice v tahu a s ním také léto strávené u vody, nebo na festivalech, nevěšte ale hlavu! S prázdninami se můžete například v Praze rozloučit na festivalu Cinda. Kam tedy vyrazit poslední prázdninový týden?

Pondělí

Pondělní Free Mondays v Roxy nesou tentokrát podtitul In Deep Wave Records Showcase. Zahraje zde mnoho dýdžejů - A-Bee & Tom Vagabondo aka Lazy Boys, Ian Metty, Mejla a Jiřan.  Léto si ještě můžete pořádně užít v klubu M1 Lounge na Summer Monday s dýžejem Belize. V Brně vás pozveme jednak na Flédu, kde se koná tradičně Free DNB Monday s dýdžeji ZAION, WIIT, SAYKO a REOPTIV. Anebo vyražte do klubu Bastilla Music Club na Energia Dance mix night.

Úterý

V úterý vás pozveme do klubu Mirage na Vinohradech, kde bude mixovat dýdžej Kaplick. RIDDIMWISE and URBAN BEATS DJs zahrají v Paláci Akropolis, takže na jedné scéně se bude hrát hip hop a na druhé reggae. Pokud budete chtít pařit v úterý v Hradci Králové, pošleme vás do klubu Level na Free Time Classics. Vybírat hudbu bude dýdžej Luky.

Středa

Ve středu by měly v Praze zpozornět hlavně ženy a dívky, koná se totiž hned několik akcí zaměřených právě na ně! Například v klubu Yes! jsou to již tradiční Dirty Chick(s). Dále jde  o Ladies night v klubu M1, kde si mohou ženy vychutnat víno za poloviční ceny, hraje třeba dýdžej Koogee. Nebo mohou vyrazit na Ladies night do klubu Havana ve Školské, kde si mohou dát, na co budou mít chuť - veškeré drinky jsou pro ně za polovinu. Na jungle pro změnu můžete zajít do Matrixu, kde se koná DNB Wednesday. V klubu Ďábelská huť v Liberci proběhne Středeční masakr, což zní jistě velmi zajímavě. V brněnské Flédě se můžete vrátit ke kořenům na akci Back to the roots, kde zahraje dýdžej Liquid A.

Čtvrtek

Ve čtvrtek vás zve opět Radost FX na hip hopovou akci FX Bounce tentokrát s podtitulem Back to the School. Zahrají Kwe, Jorgos a Rawal. Pokud budete mít chuť na malý útulný klubík, kde zní dobrá muzika, zajděte do Abstractu na Vinohradech, kde se koná Tech Frequency. Hrají dýdžejové Tchunhas a Random. A naposledy si budete moci užít Léto v Patnáctce, tedy v olomouckém klubu 15 minut, který je i ve všední den otevřený až do čtcrté hodiny ranní!

Pátek

V pátek se tradičně se zajímavými akcemi roztrhl pytel, tak pojdme rychle na to. Klub Duplex nabízí party Mouling Rouge, kde zahraje Martin Frank. V pátek se budou slavit také 14. narozeniny Bukanýru, skvělé párty lodi, která se ovšem nikam neplaví. Gratulantů z řad dýdžejů bude mnoho, hrát se bude i na horní palubě! Pokud si chcete zavzpomínat na staré rapové desky, zajděte do Paláce Akropolis, kde se v Divadelní baru a na Malé scéně koná akce BBarak presents RAP HISTORY 1995. Na Flédě se bude konat Dub step Invasion vol. 12 s hostem Z-katem z Británie. V Pardubicích zahraje v klubu Gimlet Ladida. V brněnském klubu Kotnov proběhne akce Rock it house s dýdžejem Martezem Ortegou. Pokud se vám stýská po vinylech, zajděte na akci Back to the Vinyl do Disco clubu D5 ve Dvoře Králové. V Českých Budějicích se bude tančit v klubu Paradox na akci Piráti z Karibiku On Your Wawe.

Sobota

Na prvního září vás musíme pozvat na festival Cinda, který se koná v Praze na Císařské louce. Hrát bude hned několik desítek dýdžejů na třech pódiích. Pokud chcete zažít pravý dubstepový nářez, naplánujete si noc v klubu Cross, koná se zde DUBSTEBLOG s britským dýdžejem TRAMPA. Do jihlavského klubu Soul můžete zajít na SOULSHINE feat. Eurodel. Půjde o velmi zajímavou akci, která se bude konat již od sedmi hodin na parkovišti před klubem, kde si užijete třeba i grilování! Slyšet bude funky, soul, hip hop, reggae, breakbeat a house.

Neděle

Pokud jste se za víkend stále pořádně nezničili a chcete ještě někam vyrazit, zkuste třeba Sunday Night Fever v klubu Pekelnej bar, kde zahrají Filip Smetana, SveeJK, Funspeed a Mad-Hawk. Nebo si skočte na Chill Out Cocktail Zone v klubu Bastilla v Brně. Koktejly jsou jen za půlku a k tomu bude vyhrávat dýdžej Andy Smith.

Připravila: mia

Poslední komentáře