Zpět

Párty tip na týden 29.7. - 5.8.



Teploty šplhají do velmi nebezpečné výše. Radíme vám někam se schovat a večer vyrazit za tancem, třeba na některý z mnoha open airů. Pokud jste fanoušcei drumandbassu, určitě se těšíte na hlavní dnb svátek - festival Let it roll!

Pondělí

V pondělí se čekají bouřky s kroupami. Běžte se schovat třeba do klubu Roxy na Free Mondays! Anebo zajděte kousek vedle do klubu Chapeau Rouge na Chapeau Connection, zahraje vám třeba Poeta nabo DJ Scarface. V Brně na Flédě na vás čekají tradiční Free DNB Monday.

Úterý

V úterý vám bude blaze na terase klubu Duplex na Club Mint party. Desky v houseovém rytmu pro vás budou vybérat Macio a Andy Road. V Roxy se bude hrát na party Tunesday, hausík bude hrát Biodan a Manio. Klub Abstract nabízí pártx Deep'n'Sound s DJs Thomas Sky a Shorty.

Středa

Středeční večer můžete strávit třeba v klubu Retro, kam se vstup neplatí a kde budou hrát Jacullin a Brian. Fléda pořádá pravidelné Grilování na bárečku s Adamem. Starclub ve Zlíně nabízí studentskou Half-time party s DJ Errorem. Klub Mefisto v Plzni vás zve na party Infernal Dance Floor.

Čtvrtek

Pokud se nebudete chtít ve středu pařit ve čtyřech stěnách, můžete zajet do Benešova na Sázava Fest, pravda letos o něco menší než vloni. Akce se tentokrát koná v zámeckém lesoparku. Chcete-li poznat něco nového, vyražte na akci Cumbia All Stars do Lucerna Music Baru.

Pátek

V pátek začíná pravý svátek drumandbassu - festival Let it Roll! Těšit se můžete na taková jména, jako jsou například Netsky, Noisia, Andy C, Feed Me, Black Sun Empire, Ed Rush + Optical + MC Ryme Tyme, Drumsound + Bassline Smith, Calyx + Teebee a mnozí další. Celá akce se tentokrát bude konat v areálu benešovských kasáren. Dále vás pozveme třeba na party Deep Solutions v klubu Le Mirage na Smíchově.

Sobota

V sobotu by měla vedra pokračovat, takže u vody se bude volno trávit jistě nejlépe. Jako na zavolanou je zde festival Highjump, kde půjde nejenom o skoky do vody, ale večer také o muziku. Klub Le Mirage nezahálí ani v sobotu a zajít sem můžete na Funky Town. Pláž, drinky a kubánská muzika jistě přijde v sobotu k chuti. To vše se vám může splnit na Kubánské párty na Sluneční pláži v Pardubicích.

Neděle

Připravila: mia

Poslední komentáře