Zpět

Párty tip na týden 2.6. - 8.6.



Sigma, Cari Lekebusch, Front Line Assembly, to je jenn pár z důležitých jmen, na jejichž vystoupení můžete příští týden zajít. Začíná poslední týden, kdy jsou ještě kluby otevřeny naplno, tak si ho parádně užijte!

Pondělí

V pondělí vás zve Lucerna Music Bar na koncert skutečné legendy hiphopu, v pondělí zde totiž pořádají koncert Busy Signal. V Roxy jako vždy Free Mondays, tedy pondělní mejdan se vstupem zcela zdarma. Hrají DJs Selecto a Komandante, což uvítají fanoušci rapu a hiphopu.

Úterý

Pokud se chcete bavit až do rána, běžte do klubu Cross na Mighty Cross Sound, zde se bude hrát na stage nahoře i dole. V Retru budou úřadovat Chris Sadler a Roberto Chochola. Zcela nový klub Upgrade vypadá velmi zajímavě a v úterý sem můžete zajít na akci If this is house, i want my money back. Hraje Milan Kroužil a Click Joe.

Středa

Ve středu vám doporučíme Electro Swing Wednesnights, na kterých se bude vyučovat swing. Ten si posléze můžete sami zatancovat. V klubu Cross se můžete zúčastnit akce Crosska, na dolejší stage se hraje psytrance, nahoře budou koncertovat The Void Union. V Chapeau sse bude hrát dubstep v podání DJ Hlavy na Dubstep Wednesday.

Čtvrtek

Ve čtvrtek se můžete pobavit na FX Bounce v Radosti FX, tentokrát s hostem z Bratislavy DJ Lipim. V Chapeau Rouge zahraje DJ Schwa. Brněnské Mersey nabízí Oldies Party.

Pátek

Na poslední DNB party v Roxy před začátkem prázdnin zahraje Sigma. V Lucerna Music Baru zahraje kapela, kterou můžeme po právu označit jako legendární - klasici EBM Front Line Assembly.  Na brněnské Flédě se chystá Elektra, zahraje Maxime Danglers z Francie, ale také třeba Orbith nebo Loutka. Jablonecký klub dEppl nabízí party Reggae Vibes. Na Lemond Light up the party můžete zajít do mladoboleslavského klubu Music Bar Stone.

Sobota

V sobotu se v Roxy koná party Flow vs. Elements, hraje třeba Roman Rai, nebo Biodan, do půlnoci se vstup neplatí. Do klubu Storm můžete zajít na Break Up vs. Jumpup.cz, večírek, na kterém změří své síly zástupci dvou DNB partiček. Cari Lekebusch zavítá do klubu Mecca, zahraje spolu s Džejárem a Subgatem. Tafrob vystoupí v klubu Galaxy Hrdly. Plzeňský klub Dance 28 nabízí akci Drum Session, hraje A-Cray. Lemond Light up the party pořádá v sobotu Apollo v Sezimově ústí.

Neděle

V neděli se v klubu Cross koná Electro Swing Madhouse, večer plný electro swingu, na který je vstup zdarma.

Připravila: mia

Poslední komentáře