Zpět

Párty tip na týden 2.7. - 8.7.



Hurá, léto a prázdniny je konečně tady! Ti školou poviní tak mají hned spoustu volna k návštěvám tanečních zábav všeho druhu. Pařit můžete i na festivalech, ale ani nabídka klubů neutichá! Nabízíme zajímavý koncert, nebo tanečky všeho druhu! A nezapomínejme, že slavíme svátky, takže ve čtvrtek a pátek si můžeme přispat!

Pondělí

Hned v pondělí bychom vás chtěli pozvat na skvělý koncert. Hrát a zpívat zde totiž bude Neneh Cherry. Vše se uskuteční v pražském Lucerna Music Baru a koncert švédské triphopové princezny bude jistě stát za to. Do Roxy v pondělí vyražte na Free Mondays in Kick da Night, vstupné se neplatí a hraje třeba Bon Finix. Nejenom začínající dýdžejové si mohou zajít na DJ Akademii do klubu Mirage na pražských Vinohradech.Ve Zlíně se bude také tančit, konkrétně v klubu DJ Lab na HIP HOP & RNB.

Úterý

Klub M1 v Praze nejenom v létě je díky své výhodné poloze velmi navštěvován - zajít sem můžete i v úterý a užít si zde Classy VIP Lounge. Do dalšího klubu na pražském Starém městě, do klubu Chapeau Rouge můžete zajít na párty Rituál s dýdžejem Angel Charlie. A konečně klub Kostel (opět na Starém městě) nabízí párty Student Calling, kde budou hrát MARCOS, PIERRE MARCO a Tony Angelo. Zlínský klub DJ Lab se o prázdninách rozjel skutečně divoce, v úterý se zde uskuteční party BASHMENT.

Středa

Ve středu se děje zajímavých akcí plno! Pokud budete v Praze, zajděte třeba na Good Vibration do klubu Lávka, kde zahraje dýdžej Scarface a holky vstup neplatí. Pure Mix s dýdžejem Raffael De La Rue se tradičně koná v klubu Duplex s úchatnou terasou nad Václavským náměstím. V Matrixu to bude tento den pěkně tepat - sejdou se zde totiž fanoušci rytmu 175 bpm! DJ Tommy Rogers a další vystoupí ve zlínském klubu Music Land. Tančit se bude také v Litomyšli - v klubu U Kolji se uskuteční party Houseland.

Čtvrtek

Pravou tekno night můžete zažít v klubu Yes! Koná se zde totiž 1Korekt Party, kde zahrají Lunatik, Audioclock, Djt KeOps, NarkoZ a Marco Messari. Skvělý hauzík si můžete poslechnout a zatančit si na něj na party Colorful House v Chapeau Rouge, tentokrát ve čtvrtek, hraje jako vždy Dan Cooley a Madman. Čtvrtek a hiphop v Radosti jedno jsou - koná se zde FX Bounce! Ve Dvoře Králové se v klubu Disco Club D5 uskuteční Garden Party Part II.

Pátek

Horký pátek svádí k protancované noci. Uskutečnit ji můžete například v klubu Roxy na jungle - konat se zde bude Shadowbox s 2K & Sweg. V klubu Lávka je možné se zúčastnit akce GROOVE FRESH NITE, což je zcela nová noc! Čistý techno zvuk si můžete užít v pátek v klubu Fléda v Brně na QUATTRO - MAXIMAL EDITION. Dubstep na konci světa se nebude hrát na konci světa, ale Prahy - v klubu Bažina. V Plzni se můžete zúčastnit párty u bazénu - na CALABRIA POOL OPEN AIR zahraje dýdžej Chany. Na jungle můžete vyrazit do dalšího plážového klubu - ve Free-D-Baru v Mlékojedech bude hrát třeba Pixie a Suki. A drumandbass se bude hrát také ve znojemském klubu GoGo na akci ROTATIONINDEX.

Sobota

V klubu Theatro zahraje v sobotu DJ Mexim na Tunning Night. Volání Ibizy neboli Ibiza Calingsi můžete poslechnout v táborském klubu Kotnov, zahrají dýdžeové JUNIOR JAN a OZZY DE SANTE. Po parném dni se vám bude skvěle pařit na lodi, tedy v klubu U Bukanýra, kde se koná HOUM EKŠN in music bar. V klubu Musicland Imperium Louny bude tento den úřadovat pražské Studio 54 a jeho dýdžejové - Enrico, Finidi a Marthy. V brněnském klubu XXL se uskuteční Sobotní house music.

Neděle

Pokud se budete chtít ještě po prodlouženém a prokaleném víkendu někde bavit, zajděte třeba do pražských Žlutých lázní, kde se koná plážová párty. Na Beach Party zahrají Nester a J Phil Crow a večer se tedy ponese v duchu hip hopu a rnb!

Připravila: mia

Poslední komentáře