Zpět

Party tip na týden 3. 10. - 9. 10. 2011



Taťána Míková už zase maluje okluzní frontu na zeď! Dneska zase říkala, že tohle byl už opravdu poslední krásný weekend letošního roku a že tenhle týden se ochladí a na horách dokonce začne sněžit. Taťána evidentně nikdy na horách nebyla, protože jak všichni dobře vědí, i tam je přece spousta vyhřátých barů a sympatický klubů, kde se dají přečkat i ty nejnižší teploty a horské blizardy, tak jakýpak poslední hezký weekend!?

Pondělí

Copak nám tedy nabízí začátek nového týdne? V holešovické Wakatě se představí – nejspíš za mikrofóny a gramci – britský hip-hopový vyslanec Blinker a jeho kolega Geery. Pro Severočechy a zejména pak studenty navštěvující fakulty v Liberci, tu máme Erasmus party v klubu Vlak, no a do třetice zavítáme do moravské metropole (Brno - pro ty co nevědí), kde se můžeš zúčastnit Free DNB Monday party ve Flédě.

Úterý

Pro všechny nostalgiky a ty, jimž se po osmdesátkovém muzaku vyloženě stýská, je určena Oldies Night v žižkovském Infinity. Užijete si tu spoustu zábavy a vstup je navíc gratis. Pokud máš ovšem chuť na něco více současného, potom raději zamiř do brněnské Flédy, kde mají další zastávku v rámci svého turné, třinečtí Charlie Straight.

Středa

Potrpíš-li si na svojí image, případně bys jí chtěl změnit, potom je přímo pro Tebe určená akce Art Image Change Internatinal 2011. Galavečer téhle mezinárodní soutěže o nejlepší změnu image, proběhne v prostorách holešovického klubu SaSaZu za účasti Lucie Šilhánové a Libora Boučka, coby moderátorů, ale také Charlie Straight, Dae Men a dalších.

Čtvrtek

Čtvrtky v pražském Infinity už tradičně patří djovi, o kterém je stále více slyšet, DJi Rockstarovi. Čeká tě tu hromada skvělý muziky, kvalitních mixů a zajímavých mash upů. Podobně kvalitní zábavu můžeš čekat taky v Event Music Baru v Hradci Králové na Minirockotéce & Semtex párty, kterou bude mít na starosti DJ Roman.

Pátek

Minulý týden si možná zavítal na otvíračku nového pražského klubu Atelier. Pokud se ti tam líbilo, určitě by sis neměl nechat ujít zahájení nové rezidentní party nazvané Funk This House - Openning Party. Jako DJs se ti o zábavu postarají, Mylo a Martin Frank, kvalita je tedy zaručena. V pátek tě taky čeká Naked party v ostravském clubu Beton. Hvězda české houseové scény Chris Sadler v pardubickém Gimlet music baru a taky můžeš zajít na PSH do libereckého Vlaku.

Sobota

DJ Party v pražském Alibi. Cocktail and music baru může být dobrý plán na sobotní večer. Myslim, že nejinak tomu bude v případě akce nazvané BASSTARDS _ electro dubstep event, kterou můžeš navštívit v teplickém Božáku. Účast DJs je opravdu pestrá: ATTITUDES, FRANK The SPACE, FISHSTICK,    SQADRA.

Neděle

V neděli 9. Října by se jednasedmdesátých narozenin dožil John Lennon a to si rozhodně žádá oslavu. Skočte si proto dle našeho party listu někam zatančit a třeba si k tomu i zabroukat některý z nesmrtelných šlágrů liverpoolského rodáka, jako je třeba Lucy in Sky with Diamonds. Přeju pěknou neděli a povedený start do dalšího party týdne;)

Poslední komentáře