Zpět

Párty tip na týden 30. 5. - 5. 6. 2011



Pondělí

A máme to za sebou. Bílé šílenství skončilo a život se pomalu vrací do starých kolejí. Pevně doufáme, že sis to užil/a, ať už přímo v O2 Aréně, nebo na některé z dalších našlapaných akcí. Příští týden bude z tohoto hlediska o něco slabší, přesto se najdou eventy, kde bys určitě neměl/a chybět. Tady jsou naše tipy:

Úterý

Zpočátku týdne uděláme radost Plzeňákům a studentům v programu Erasmus. Hudební klub Watt totiž hostí akci s názvem ESN Pilsen: Final & Surprise Party, která je věnována právě jim. Pořadatelé lákají hlavně na skvělé ceny pití a velkou porci zábavy. A my jim docela věříme – sami totiž víme, jak vypadá taková povedená studentská „kalba“…

Středa

Be a tuesday DJ!Úterý v KU Baru je ve znamení rezidentní noci Be a Tuesday Dj!, kterou ti ve spolupráci přináší server DOKLUBU.CZ a DJ Steri J. Muzikálně nadaný Steri přitom vyznává směsici deep house, vocal house a funky house. Zkrátka perfektní kombinace na navození té správné lounge atmosféry. Jestli si budeš chtít zaskotačit také uprostřed týdne, doporučujeme Středu gratis v pražské Mecce. Ve čtvrtek ti nabídneme návštěvu originálního open air house boatu U Bukanýra. Mejdan pod názvem Housing tam rozjedou DJ Emphonic (Biobull) & DJ Error (Jungle Empire). Pohodová atmosféra a pivko za 30 Kč? Proč ne.

Čtvrtek

Páteční večer ovládne Mecca s jedním ze svých nejpopulárnějších eventů, tradičním Studio 54 Night. Za mixážní pult se postaví osvědčení DJs: Tommy Rogers, Enrico, Adlet a Eagle. S prvně jmenovaným navíc aktuálně plánujeme rozhovor, který ti přineseme na našich stránkách. A jako vždy, každý návštěvník obdrží CD zdarma. Co potom? Samozřejmě Studio 54 Night afterparty ve Studiu 54!

Pátek

---

Sobota

Sasazu - Ibiza!We are going to Ibiza! Nevěříš? Chyba! Protože je to tak, pražské Sasazu se o sobotní noci opravdu promění ve vyhlášenou párty destinaci. Sexy tanečnice, světelná show, skvělé houseové beaty a letní nálada – to je Ibiza: The party capital of the world. Line-up? Bon Finix, DJ Josh a dva speciální hosté. Tohle si zkrátka nemůžeš nechat ujít!

Neděle

Mimořádně musíme dát prostor také nedělnímu programu. Do Prahy totiž zavítá světoznámá dvojice ze Švédska: Roxette! Marie Fredriksson a Per Gessle zahrají v pražské O2 Aréně v rámci svého dlouho očekávaného světového turné. Ceny vstupenek začínají už na příjemných 690 korunách. Tady je menší hudební bonbonek:

Poslední komentáře