Zpět

Party tip na týden 30.3. - 5.4.



Velikonoční víkend nabízí díky volnému pondělku další den na kalení. Z ciziny sem přijedou třeba Dandy Warhols, kteří odehrají koncert v Lucerna Music Clubu. 

Pondělí

V pondělí můžete vyrazit třeba do klubu Magnum na Fifa Cup, kde se ukáže, jak dobří jste ve fotbálku. Závan Jamajky můžete pocítit v klubu Lucerna Music Bar, kde bude koncertovat Jesse Royal. Brněnské Mersey pořádá Salsa party

Úterý

V klubu Cross se bude křtít deska Sirene Factory, kteří kříží dancehall a reggae. Nekuřácký klub La Loca nabízí house set DJ Sebastiana Marwela. Olomoucký klub 15 minut pořádá party Pulp Fiction Party

Středa

Středeční Wednights se vstupem grátis tentokrát poctí návštěvou Reprospekt dnb crew. V Roxy bude křtít kapitán Demo. V klubu Cross se ukáže na party Dub Turbulence francouzský DJ Brain Damage.

Čtvrtek

V Lucerna Music Baru rozjedou svoji show J.A.R. V Roxy naa Enjoy house budou kralovat Biodan a Tazz. Na brněnské Flédě zahraje kapela Lucidalabrador.

Pátek

V pátek se v Crossu zahraje Philip TBC, který přivítá A.Craye a Topspina. V Roxy zahrají Funk Effect z Franci, kteří se zde měli objevit jižk v zimě. Klub Magnum nabízí party Supersonic. Hraje DJ Marcos a další. Klub Mír v Uherském Hradišti upozorňuje na akci s DJ Lukaschem, který hraje techno. Plzeňský klub Pantheon ovládne DJ Brian.

Sobota

V sobotu neutratíte v Crossu ani korunu za vstup, koná se zde akce Power Station, na které zahraje Chris Sadler. V Lucerna Music Baru proběhne koncert The Dandy Warhols. Další party Meeting Point s DJs Maniem a Fatty M. Klub 2. patro zve na Hradecký klub Level pořádá Casting na Miss Face.

Neděle

V neděli můžete akci klidně přetáhnout, v pondělí si přispíte. Večer a noc můžete strávit třeba v klubu Magnum na party Splash, nebo v hradeckém Levelu, kde dostanete Velikonoční výprask.

Poslední komentáře