Zpět

Party tip na týden 30.4.2012 - 6.5.2012



Příští týden slavíme státní svátek, takže hned máme o den více, kdy můžeme tančit až do rána bez vidiny děsivého dne v práci. A co nás čeká? Hodně fanoušků se jistě těší na koncert Hooverphonic a několik tisíc účastníků jistě zavítá na Million Marihuana March, pohodovou akci pod širým nebem. Doufejme, že počasí nám bude i nadále ukazovat svou příznivou tvář!

Pondělí

Následující pondělí není jen tak obyčejné pondělí, ale jsou čarodějnice a druhý den se nejde do práce a do školy, velký důvod tento den protančit. Čarodějnické párty se konají všude možně, zmínit můžeme například Čarodějnickou party s DJ Michalem Loutkou v klubu Tobaco. Velmi zajímavá akce se plánuje také v klubu Roxy, kde se můžete setkat s výkvětem naší hiphopové scény a to dokonce zdarma! Na Koncertu v rámci akčních dnů 1. MÁJE 2012 vystoupí třeba Hugo Toxx, Orion a mnozí další. V Lanškrouně se budou také konat Čarodejnice, a to v klubu XL.

Úterý

Oslavit Svátek práce můžete večer v klubu Duplex na akci La Musique Divine, kde zahraje DJ Yaroush. Pokud budete mít chuť na prvního máje grilovat, zajděte do klubu El Magico na 1.májový Alkaton & Grilování & Afterparty s 2 THE SOUND. Do klubu Cross zajděte na 1MÁJ.CZ AFTERPARTY with Basketball, užít si můžete i na drumandbassu. V olomouckém klubu 15minut proběhne Májová polízanice se speciálními cenami drinků.

Středa

Středa patří v klubu Yes! tradičně noci zlobivých holek, čili Bad girls night. Zahrají Djs Camya a Novo. Budějovický klub Street beat pořádá akci Jazzbeat, kde se můžete zaposlouchat do DJ E2rd Traumaxowski, který hraje jazz, nu jazz, nu beat, latino, deep house a electro swing. Znojemský klub Gogo vychází vstříc fanouškům hiphopu na akci Středa HIP HOPu třeba.

Čtvrtek

Ve čtvrtek láká Palác Akropolis na drumandbass na akci DRUMBASSTERDS DJs & STRICTLY GROOVES DJ Goldstar. V Roxy se koná Lounge Party in minimal, tentokrát s dýdžeji Audiot & Sepap. Oblíbená kapela N.O.H.A vystoupí tuto středu v U klubu v Olomouci. Zcela jistě bude narváno, tak si nezapomeňte zajistit vstupenky včas! Představí se vám dokonce nové duo zpěvaček.

Pátek

V pátek můžete vyrazit na Shadowbox do Roxy, tentokrát zahraje dvojka z Rakouska Camo & Krooked. V klubu Yes! bude tentokrát znít psytrance na akci UPDATE YOUR EARS! Zahrají dýdžejové ZELL, SINJUN, SLATER, 2VINZ a PSYLA. Táborský klub Kotnov nabízí noc, na které zahraje dýdžejka Lucca. Na Warm up party před akcí MAGNETIC můžete vyrazit do brněnského klubu 7.nebe. Zahrají dýdžejové JOHN CULTER, DUNCAN GREY, Castor, Patricia, Sony Vega a Falco Santini.  DJ Marek zahraje na Free Music Night v klubu Planet Music Club v Kutné Hoře.

Sobota

V sobotu můžete přes den vyrazit na již avizovaný Million Marihuana March, který se koná opět na Parukářce a nabídne mnoho kapel a dýdžejů. Večer můžete zajít například na koncert skupiny Hooverphonic, který se bude konat ve velkém sále Lucerny. Pokud se vám chce tančit, zajděte do Duplexu na DUPLEX POLICE DEPARTMENT, kde bude desky roztáčet dýdžej Kleton a Raffael de la Rue. Do brněnského klubu Perpetuum můžete zajít na dnb na akci BASSPROOF, kde zahrají DJ Stanth & A-Cray, Reactiv, Casper a Czida. Jednu z posledních možností vidět dohromady Monkey Business a PSH máte v Buena Vista Clubu v Plzni.

Neděle

V neděli je přesně ten správný čas dojít si na drink do klubu Loungebar na pražském Karlově náměstí. Pokud chcete sledovat, jak se bijí naši borci na mistrovství v hokeji, zajděte třeba do olomouckého kloubu Arktik.

Připravila: mia

Poslední komentáře