Zpět

Párty tip na týden 30.6. - 6.7.



Prázdniny jsou tady! A s nimi také první velké festivaly. Tento víkend se koná třeba filmový festival ve Varech, nebo Rock for People. Kluby už poněkud utlumily svou činnost, ale

Pondělí

Poslední červnový den můžete v klubu Chapeau Rouge navštívit party Freestyle Mondays, hraje se rap a hip hop a zapojit se můžete i vy, pokud jste talentovaní MCs. V Roxy se i přes léto budou konat Free Mondays, s DJs Selecto a Komandante. Na Flédě se uskuteční party Global Lounge, vstup je zdarma.

Úterý

V Roxy se v úterý pořádá party Tunesday. K tanci a poslechu hraje DJ Biodan. V Crossi bude koncertovat kapela Egos at the door, která je složená ze samých veganů.

Středa

Klub Storm nabízí každou středu Wednights, tedy party se vstupem zdarma. Tentokrát hraje Bifidus Aktiv a Mr. Happy. Do Crossu můžete zajít na akci, kde se bude hrát nahoře Latino Funky, na spodní stagi psytrance a venku se bude promítat film. Army party se uskuteční v klubu La Vanila v Mladé Boleslavi.

Čtvrtek

Čtvrtek vám může zpříjemnit DJ Fatty M, který zahraje na party Electronic Warrios v Roxy. Klub Yes! vás zve na pivo, na akci Beer - all you can drink jich můžete vypít, kolik chcete za jedno osmdesátikorunové vstupné, hraje se house. Již ve čtvrek se můžete vypravit na elektronický festival Beats for Love, který se uskuteční v Ostravě v industriálním parku v Dolních Vítkovicích. 

Pátek

V klubu Storm se můžete zúčastnit warm upu na Let it roll, hrají Ollie Torr, Tezet, Hlava a další. V klubu Mecca se pořádá akce Bitchy Island, v klubu bude instalovaný bazén! Klub Radost Fx láká na part House night. Máte chuť se projet po Vltavě? Zajděte na House party in the boat do lodi Bastei! Po návratu jste zváni na afterparty v klubu Ateliér. Klub Mír pozval DJ Lope na Dance hall & Rnb party. V Hradci začíná festival Rock for People. V klubu Dyleň v Mariánských lázních se koná Summer Beat Festival, hraje více jak dvacet DJs!

Sobota

V klubu Cross můžete navštívit warm up na další prima festival Shotgun, hraje také Stanzim a Tochwood. Roxy vás zve na Climax! V klubu Netopýr v Brně můžete zažít akci Starnight s Pavlem Bidlem, takže to bude jistě stát zato! Klub Foopa nabízí akci Lemond Light up the party.

Neděle

V Roxy můžete v neděli příjemně prožít závěr týdne na akci Sundance.

Připravila: mia

Poslední komentáře