Zpět

Párty tip na týden 3.3. - 9.3.



Máte rádi slovenský hiphop? Příští týden vás čeká zajímavý koncert v Lucerna Music Baru, který právě ozajstný slovenský hiphop předvede na plné čáře. Pokud máte raději chuť na tanec, mrkněte, kam všude můžete vyrazit!

Pondělí

V pondělí vystoupí na Free Mondays Boy in Prague, bude se dokonce křtít deska a posléze vypukne afterparty až do rána. Hells Monday se bude konat v klubu Pekelnej bar. Na G-Funk nite vás zve klub Radost FX.

Úterý

Kapela A Banquet vystoupí v nekuřáckém klubu La Loca. V Brně se koná hned několik studentských party. V klubu Fléda to bude party Ebrieta, tedy medici a právníci. Klub Favál pak pořádá Farmaceutické půlení. A v klubu Mersey můžete zažít Silent disco party, tedy party, na které je naprosté ticho, neboť se tančí se sluchátky na hlavě.

Středa

Ve středu se na Prahu snese hiphopová smršť - v Lucerna Music Baru bude koncertovat již zumíněný Vec a Modré hory. Nově se bude v klubu Storm hrát i ve středu, tentokrát to bude WedNight dnb, desky roztářčí Suki & Snookey a vstup je zdarma. Brněnský Favál zve nejenom ženy na Ladies Night.

Čtvrtek

V Lucerna Music Baru bude ve čtvrtek vystupovat Anna Calvi z Velké Británie. Radost FXpořádá jako každý čtvrtek FX Bounce, tentokrát se speciálním hostem Robertem Zámožným ze Slovenska. Brněnský Leo Lycrasi zahraje na Dance Line Chart v Duplexu.

Pátek

V pátek slaví Tomášové, třeba na Rezonator vol.2 ve Stormu, dubstepovém nářezu s Roksonix z Velké Británie. V Roxy hraje Tantrum Desire, takže se zde sejdou fanoušci drumandbassu. V klubu Cover Place se koná Severní mise, hraje se techno a minimal. Ve zlínském Blocku 12 se uskuteční Future Disco, hraje Pavel Bidlo a IM Cyber. Jihlavský klub Soul přivítá Monkey Business. Dubstep zazní také v brněnské Flédě na Invasion Dubstep night. Na Havana Night vás láká Disco Bellagio v Říčanech.

Sobota

V Crossu se v sobotu pořádá Red Bull Academy Night, čeká vás spousta originální muziky! Na Funk2Flour bude 2.patře budou úřadovat Robot, Goldstar a další. Do brněnského Mersey se chystají Pragounion. Ostravský Fabric pozval DJ Rama z Holandska a Ferryho Tale z Francie na Czech Trance Family Night. Vladimir 518 a James Cole pořádá další zastávku svého turné v Dolské ve Špindlu.

Neděle

V neděli vystupuje v klubu Lucerna Music Bar Frank Turner a The Sleeping Souls.

Připravila: mia

Poslední komentáře