Zpět

Párty tip na týden 4.6. - 10.6.



Propukl červen a už se pomalu začínají hlásit festivaly. Právě příští týden se můžete zúčastnit například několika warm up party před velkými festivaly a těšit se, že na ně už brzo vyrazíte! Zatím ale jedou kluby na plné obrátky a vy si máte z čeho vybírat!

Pondělí

Začněme pondělním Roxy, tradičně se zde konají Free Mondays. Tentokrát jde o warm up party k festivalu ve Svojšicích. Zahraje Toky, Subsist & Džejár a Sonja, takže půjde o pěkný techno nářez! Do klubu Cross můžete zajít na akci Los Tekkenos, kde se bude hrát frenchcore,hardtek,tribecore,hardfoor,acid a rozhodně tedy nepůjde o nějakou diskotéku!  Drumandbass se bude opět tradičně hrát na Flédě na Free DNB Monday.

Úterý

Akce LA MUSIQUE DIVINE se tradičně koná v úterý v klubu Duplex, tentokrát zde bude hrát dýdžej Chris 93 z Itálie. Do klubu Yes! můžete zajít na SPOTLIGHT JAM, kde se tradičně hraje hiphop s dýdžeji Black Jesus a Tony Mofyah, ženy a dívky vstup neplatí!  Měli jste rádi Půlnoční? Pak si určitě zajděte tento den na Flédu. Bude zde totiž koncertovat Václav Neckář, dohromady s Jaromírem 99 a Dušanem Neuwerthem. Na CHILLI NIGHT můžete zajít do klubu K2 v Českých Budějovicích, zahraje dýdžej Ramel.

Středa

Středa, pařit je třeba a pořádně zapařit můžete například v klubu Lávka na GOOD VIBRATION. Hraje se hip hop a hraje ho dýdžej SCARFACE, holky mají vstup zdarma!  Drumandbass se bude hrát v klubu Mirage na Smíchově, zahraje dýdžej Element. Na Girls Talk láká plzeňský klub AndělCafe.

Čtvrtek

Čtvrtek je jako stvořený k tomu, abyste zašli do Roxy na Lounge Party in house music. U mixu budou stát dýdžejové Biodan aError. Pokud byste ale místo house měli chuť na hiphop, zajděte na klasiku -  do Radosti FX na FX Bounce! Tentokrát s dýdžeji Koogeem a Hi-Def. Plzeňské AndělCafe pak bude tento den další zastávkou kapely Le Pneumatiq na její Seven Sisters Tour. Brněnské Perpetuum nabízí tento den párty Stereo.

Pátek

V pátek nastává velký den pro fanoušky fotbalu - začíná Euro! Pokud budete chtít jít večer oslavit třeba úspěch našho týmu, můžete vyrazit například do Roxy na Shadowbox, tentokrát s dýdžeji Fred V & Grafix. Oslavovat s housíkem budete moci v Chapeau Rouge, koná se zde totiž COLORFUL HOUSE, kde hraje třeba Dan Cooley. OLIVER LOWE & DJ OPIA vystoupí v pátek v brněnském klubu[mju:z]. Breakbeat se bude hrát v plážovém klubu Free-d-bar na pískovně v Mlékojedech na akci Brej(k)tro Night.

Sobota

Oficiální warm up před festivalem Mácháč se bude pro změnu konat v klubu Kotnov v Táboře. TWIST with DARREN GREGORY nabízí tento den Yes! club. Párty MOVE IT DANCE pořádá znovuobnovený klub Misch Masch, hrát se bude progressive!  V plzeňském klubu Watt se bude konat warm up k párty Citadela. Zahrají Bon Finix, DJane Lady A, DJ Mecca a DJ X. Budějovický klub K2 pořádá HOUSE TIME VOL.2.

Neděle

V neděli ses koná tradiční SUNDAY NIGHT FEVER v klubu Pekelnej bar, kde mixují Filip Smetana, SveeKJ, Funspeed a M.A.C.A. SEDUCTIVE SUNDAY NIGHT se bude konat v klubu Yes! Za gramce se postaví Dj Swaggar a Teddy Ziggy.

Připravila: mia

Poslední komentáře