Zpět

Party tip na týden 5. 9. - 11. 9. 2011



Minulý týden bylo vedro k padnutí a já dostal chřipku, no není to paradox? Nechci si samozřejmě prostřednictvím doklubu.cz stěžovat na svoje neduhy, chtěl bych ale upozornit, že rána už bývají chladná, jak by řekl klasik. To znamená, že je nutné si s sebou do klubu vzít taky nějakou tu bundu, mikinu, či svetr, protože i když se začátek září tvářil dost letně, v případě pozdějších odchodů z hospod, barů a diskoték je to už o nastydnutí.

Pondělí

Pokud máš rád/a filmovou a seriálovou herečku Sandru Novákovou, určitě si nenech ujít báječnou akci, která se chystá na pondělí do pražské Malostranské besedy. Večírek prozaicky nazván Barování se Sandrou Novákovu slibuje příjemný večer s 5 letou tradicí, s písničkami v podání řady překvapivých hostů – známých i dosud neznámých, a to vše v netradiční moderátorské režii Filipa Rajmonta.

Úterý

Hraješ-li v nějaké kapele a neměl si zatím možnost svou tvorbu představit široké posluchačské obci, potom určitě neváhej a zamiř do ostravského klubu Parník, kde proběhne Boom Cup 2011, aneb multi-žánrová soutěž kapel. Nehraješ-li, vyrazit tam můžeš také, neboť i začínající kapely si zaslouží publikum. Ostatně, kde jinde než na prvním koncertě startují svou dráhu skalní fanoušci.

Středa

Do Malostranské besedy už jsme tě tento týden zvali, ale proč se tam nepodívat znovu, zvlášť když tam svoje nové CD křtí kapela November 2nd. Deska nese název Night Walk with Me a skupina s ní pochopitelně jede na turné, čili pro všechny co nemůžou ve středu do Prahy, tu máme nabídku v podobě čtvrteční reprízy křtu v divadle Stará Střelnice v Hranicích. Za zmínku jistě také stojí, že v rámci turné se ke kapele připojí bubeník Suzanne Vega a Norah Jones.

Čtvrtek

Jak se v Praze říká, čtvrtek je malý pátek a tak si tedy pojďme dát oslavu konce týdne a zároveň oslavme také šesté narozeniny akce nazvané FX BOUNCE!, která neproběhne nikde jinde než v pražské Radosti FX. Určitě tě zajímá, kdo že se ti postará o hudební podkres večera. Bude to DJ KWÉ (FX Bounce! 360 Production, Prague), DJ RAWAL (Radio Spin 96,2 FM, Prague), very special B-day guests: DJ MAXXX (Jam FM/Phlatline DJs, Berlin), DJ MAALEEK (Black Wall Street Europe, Cologne), DJ KENNY D (Phlatline DJs, Chemnitz), DJ BIG M (SoulSuga Ent., Duisburg). Celkem slušnej line-up ne?

Pátek

Jestli máš v září narozeniny a nechce se ti pořádat žádná oslava, máme tu pro Tebe exkluzivní nabídku. V pátek totiž můžeš vyrazit a to i klidně s partou kamarádů, do karlínské Theatro Music Hall na Birthday Party pro všechny v září narozené. Oslavíš s přáteli svoje narozeniny a možná tam potkáš i osudovu lásku, která je slaví ve stejný den jako ty. A hlavně, nemusíš se vůbec o nic starat. Navíc hudbu zajistí DJ Stanley. Pro všechny ostatní, kteří se narodili v jiném měsíci a ani neznají nikoho takového, je tu opět nabídka v podobě parníku Dance Radia, kde už je tradičně u kormidla DJ Chris Sadler, a který opět vyplouvá v osm večer z Rašínova nábřeží.

Sobota

Run This Town, je párty která patří sobotnímu večeru a pražskému SaSaZu. Bude to jistě velice vymazlená akce, protože na stagei se vystřídají taková jména jako Ben Cristovao (CZ), Verse-Atile of the GLOWSTICKS (CANADA), ASEEM (SERBIA), REINY(GHANA), JARED ROLLINS BAILEY (USA) a kromě nich také DJs: KOOGEE, BLACK JESUS,  NOBODY LISTEN, TONY ANGELO. No, anebo se můžeš vydat na strahovský kopec do klubu 007, kam až z Nového Zélandu přijede partička nazvaná DIE! DIE! DIE!.

Neděle

Na poslední den v týdnu jako vždy doporučujeme odreagovaní v pražském Silwer Café, zajímavou poklidnou párty slibuje také brněnská Vyhlídka, neméně uvolněná atmosféra bude jistě i v Chapeau Rogoue, nebo v žižkovském Paláci Akropolis a to už vůbec nemluvím o tanečních čajích v KC Vltavská.

Poslední komentáře