Zpět

Párty tip na týden 5.5. - 11.5.



Hurá, ten příští týden má zase o jeden pařící den více! Příští čtvrtek si můžeme opět užívat státního svátku, takže ve středu se můžete poveselit. Kam se tedy vypravit?

Pondělí

V pondělí hrají v Roxy na Free Mondays Foxthroat, poté vypukne opět taneční party do rána. V Crossu se toto pondělí bude hrát ultra tvrdě. Na Los Tekkenos to totiž pojede ve stylu hardcore! To v brněnském Mersey vypukne výuka latinských tanců na Noche latina.

Úterý

V Roxy se bude hrát house na studentské party Nation 2 Nation. V klubu Le Mirage na Újezdě se bude hrát drumandbass v podání DJs Fryera a Knoxe. Olomoucký Metro chill out club pořádá Majáles after party, na které se bude hrát funk, deep house a disco.

Středa

Středa přináší opravdu zajímavá jména. Tak třeba na festivalu Magnetic vystoupí John Culter a další. V klubu Storm na akci Take Control vystoupí další zajímavá jména, konkrétně Calyx a Teebee, což sem jistě přivede mnoho fanoušků dobrého dnb. A aby toho nebylo málo DJka Adlet oslaví narozeniny, a to v klubu Pekelnej bar na akci RU Kidding!

Čtvrtek

Pokud máte rádi hiphop, pak jistě víte, že ve čtvrtek můžete vyrazit do Radosti FX na FX Bounce! Tentokrát vám zahrají k tanci a poslechu  Kwé, DJ Saybon , DJ Koogee a DJ Maztah. V Crossu se koná Culture Move, vystoupí Joe Driscoll a Sekou Kouyate, což ocení fanoušci africké hudby. V Lucerna Music baru budou koncertovat reggae kapela z Francie Dub Inc. Brněnské Sono si připravilo na druhý týden svého fungování koncert kapely N.O.H.A.

Pátek

V klubu Storm vystoupí hvězdy hiphopového labelu Hypno. V klubu Movies se koná party Revenge. Brněnský klub 7.nebe uvítá Djs Kifliho, Mila, Peeta Senderse a další na Warm upu na Festia open air. Liuberecký klub Ďábelská huť nabízí DJs Lucciu a Peetera MDJ. Lemond Light up the party se koná v klubu Aneri v Moravském Krumlově. Plzeňský Panteon zve na DJ Richieho z pražského Studia 54.
 Jihlavský Soul pořádá akci Face of Drums, hrají kluci z Ultima Crew. Ostravská Bogota láká na akci Third bass. Zazní pochopitelně dnb.

Sobota

V sobotu se koná Million Marihuana March, festival na pražské Parukářce. Na after party po něm můžete zajít do nedalekého Stormu. V klubu Movies se uskuteční party Dirty Retro. Brněnské Mersey láká na akci Switch Pubbex, hrát se bude house. Klub Luxor v České lípě bude znít v rytmu house, koná se akce Non U club House. Pokud máte rádi psytrance, nesmíte chybět v klubu Experiment v Liberci na Psychadelic Flight. V klubu Galaxy v Hrdlech u Prahy se koná Sounds of Tomorrow, taneční party s těmi největšími hitovkami.

Neděle

V neděli můžete vyrazit do klubu Cross na Jamasterap. Hrají Woko, DJ DUG, Febio.

Připravila: mia

Poslední komentáře