Zpět

Party tip na týden 6.4. - 12.4.



Pravou DNB nálož a také pěkné dilema slibuje tento týden! V páteční večer budou muset fanoušci tohoto stylu totiž dobře volit, neboť se souběžně konají akce, na kterých zahrají hvězdy Hospital Records a RAM Records! 

Pondělí

Na Free Mondays v Roxy tentokrát vystoupí Chris Sadler a Subgate. V klubu Chapeau Rouge proběhne Mad Mad Monday, hraje se techno a electro. 

Úterý

V Lucerna Music Baru bude křtít novou desku Xavier Baumaxa. V Akropoli se budou jednak rozdávat žánrové ceny Anděl, na Malé Scéně budou hrát DJs Poison Apple

Středa

V Lucerna Music Baru bude vyhrávat Eddie Stoilov. Do klubu Storm máte jako každou středu vstup grátis, tentokrát budou DNB Wednights patřit deep & liquid subžánrům pod vedením ostříleného DJ Blofeld, kterého na saxofon doprovodí Madsax. Brněnské Perpetuum bude také otevřené fanouškům drumandbassu, koná se zde Bass Wednesday.

Čtvrtek

V Radosti můžete jako každý čtvrtek navštívit party FX Bounce, tentokrát bude desky roztáčet host z Austrálie, DJ Australian. Electro swing se bude hrát už i v klubu 2. patro! Na party Electro-Swing Night vystoupí zajímavá dvojka Bazooka Joe a Manio ve speciálním electro-swingovém setu, navíc zde získáte lekci electro-swingu zdarma od profesionálních tanečníků. Brněnské Perpetuum opět zve k vykopnutí víkendu na party Kick.

Pátek

V Roxy odehraje svůj set oblíbený High Contrast, akce je již vyprodaná. Ve Stormu se uskuteční RAM Night Warm Up s Audio. Na Flédě bude koncertovat Hugo Toxx a další. Plzeňský Pantheon přivítá DJ Tony Glide. V jabloneckém klub d-EEPl zahraje DNB DJ Forbidden Fruit. V klubu Mexx v Telči si můžete užít koncert Smacka.

Sobota

Ve Stormu zahraje na party Randaal bývalý zpěvák kapely UB 40 Pablo Rider svůj drumandbassový set. Na křtu Smacka v Roxy vystoupí spousta speciálních hostů, jmenujme třeba Oriona. LA4 a Wich budou hrát v klubu Galaxy Hrdly. Gimlet Resident Night proběhne v tomto pardubickém klubu. Zlínský Block 12 bude dunět v rytmu electro swingu, koná se zde Electroswing Cabaret, balkánský speciál. 

Neděle

V klubu Akropolis se objeví MC Dr. Kary.

Připravila: mia

Poslední komentáře