Zpět

Párty tip na týden 6.8. - 11.8.



Další týden pokračují horké dny a těšit se můžete na mnoho pravidelných akcí a zavedených nocí. Z festivalů musíme připomenout Open Air Festival, kam se chystá dýdžej - bavič číslo jedna, Fat Boy Slim!

Pondělí

V první srpnové pondělí můžete vyzkoušet novou hiphopovou noc v Chapeau Rouge. Jmenuje se New Kings of Tha Beatz a hrát na ní bude Ba2s, zakládající člen Chaozzu a DJ Crew, hrát se bude tedy hiphop. Na techno a minimal můžete zajít do klubu Yes!, kde je také premiéra noci, která se jmenuje TAKE OVER. Tentokrát budou hrát 2vinz a Daj. Na party THE BEST in da Club je možné tančit v klubu Zlatý strom. A na jungle, a to zdarma můžete vyrazit do brněnského klubu Fléda, kde se koná Free DNB Monday.

Úterý

V úterý můžete zažít koncert pravé hiphopové legendy - v klubu Lucerna Music Bar se koná koncert The Roots.Do Crossu pak zamíří fanoušci dramce a hiphopu, koná se zde DNB STAGE & MORE THAN HIP HOP with MC DYnamic, hrát se tedy bude na dvou stagích. V hradeckém klubu Level Music Club se pak uskuteční party Free Time Classics, na které zahraje DJ Venda.

Středa

Ve středu se v klubu Yes! uskuteční premiéra noci DIRTY CHIC(KS), na které budou hrát Subgate,Finidi, Marty Fish a Sajmon. Klub Matrix pořádá party Bass dubz s dýdžeji StanTha, Kamcza a Marthyx, hrát se bude dubstep a dramec. Do klubu Styx můžete zajít na dýdžeje ze soundsystému NSK. Dýdžejové to budou roztáčet také Každou středu v jabloneckém klubu dEppl. Hradecký Level Music Club nabízí party Středeční Rnb & Hot Summer Night s dýdžejem Wendou.

Čtvrtek

Ve čtvrtek se nabízí například rozjetá akce Naughty Thursdays v klubu M1, který je proslulý tím, že to tam pěkně žije! Zahraje DJ Belize. Na Bukanýra zase můžete zajít tradičně na HOUM EKŠN, na lodi se za gramce postaví DJs Jindra a Tom Saver. Zlínský klub DJLab připravil tradiční party LADIES NIGHT x DUBSTEP.

Pátek

Pátek nabízí třeba party House Cube v Roxy, kde své třeskuté mixy předvedou dýdžejové Macio,TAZZ a Ondrej K. Na party Bikini club můžete vyrazito do Radosti FX. Své umění vám budou servírovat PETE WALK, ADAM CLOUD a VECTIF. Pařit se bude tento den i v Českých Budějovicích, a to v klubu Paradox a na party Rehab Night, kde budou hrát Junior Jan, čili Nesquick a také Ozzy de Sante. Brněnská Fléda pořádá párty Quattro party, těšit se můžete na ledové drinky, krystalický zvuk a dýdžeje Ecco Rox, Scients, Kema a Fawkes. Party DRUMANDBREAKS se koná v baru Nebe u rybníka Branžeš, hrají GOLDFINCH a Banshee.

Sobota

I sobota bývá na párty tradičně pestrá a je z čeho vybírat. Vydejte se třeba do Duplexu na POLICE DEPARTMENT, kde bude desky roztáčet Raffael de la Rue. Dále vám radíme, abyste se mrkli do nového klubu Bellberry na Dirty Beats Party. Dance club U Kolji nabízí Brooklyn Night. Na Vinyl weekend se můžete vydat do plzeňského klubu AndělCafe. Táborský klub Kotnov nabízí akci KINETIC Special Retro Edition II.

Neděle

A kam v neděli? Co třeba do klubu Cross, kde se koná velmi speciální akce s Xavierem Baumaxou Xavirevue, na kterou se dostavte již v 17.30!

Připravila: mia

Poslední komentáře