Zpět

Párty tip na týden 7.5. - 13.5.



Tento týden si můžeme opět dopřád jednoho dne na kalení navíc, slavíme totiž státní svátek. Konečně do Prahy zavítá Avicii a v Roxy to rozbalí Miss Kittin. Zajít můžete také na BMX Party. Je tedy rozhodně nač se těšit!

Pondělí

Hned v pondělí se koná obrovská akce na výstavišti v pražských Letňanech. Zavítá sem sám božký Avicii!  Magnetic Festival kromě něj uvítá ještě mnoho dalších dýdžejů a tančit se bude až do rána! V klubu Yes! se rozjíždí nová pravidelná pondělní noc Take over, která bude zaměřená na techno a minimal. V teplickém klubu Božák zahraje skupina Dub Artillery. Zajít můžete také na opavský Majáles, kde zahraje skupina Le Pneumatiq.

Úterý

V úterý se budou v Roxy udělovat ceny a také se zde bude hrát a tančit na akci Awards Ceremony. Oceněn bude například i nejlepší tanečník, tak máte třeba také šanci! Do nového pražského klubu Bellberry můžete zajít na Vibe. Zahraje třeba dýdžej Rockstar. Hradecký klub Event Music Bar pořádá TOP DJ PARTY S TULLAMORE DEW s DJ Wiperem.

Středa

Ve středu se klubu Yes! koná opět Bad girsl night tentokrát break vision edition. V klubu a restaurantu Duplex bude úřadovat Dj Raffael de la Rue, na akci Pure Mix hrát se bude prima hauzík. Den vítězství neboli Victory Day v můžete oslavit v klubu M1Lounge, zahrají DJ KOOGEE, DJ ALTERO & TIM. V českobudějovickém klubu Paradox se koná Big Wednesday, kde hraje DJ MAROTHA.

Čtvrtek

Kam ve čtvrtek na hip hop? Rozhodně do pražské Radosti, kde na akci FX BOUNCE! FROM BRATISLAVA 2 PRAGUE zahraje KWÉ, RAWAL a ROMAN ZÁMOŽNÝ. V klubu Černá ovce se bude hrát rnb na akci Be My Baby s dýdžeji Rocco di Sharpez  a DJ Dr.J. V klubu Theatro se uskuteční Fashion Style Night. Na techno můžete ve čtvrtek vyrazit do klubu Perpetuum. Na akci Maximal s ho užijete jistě do sytosti.

Pátek

V pátek se bude v klubu Cover Place hrát na několika stage, na akc SMASH&GRAB IT! nebude chybět reagea a dnb, či techno. Pokud jste milovníci kol všeho druhu, pak byste neměli chybět v klubu Kostel na akci BMX Show - Club Party. Klub Ateliér pořádá párty ve spojení s Open Air Festivalem - OPEN AIR FESTIVAL THE NIGHT! Zahrají samé ženy- NAKADIA, MAURA PLANET ORFEA a Mery En. V strakonickém klubu Bar Křemelka se bude hrát drumandbass na akci DRAMATIC..DUPSTEP, DNB, JUNGLE party.

Sobota

V sobotu dorazí do Roxy slavná Miss Kitten a zahraje na párty Flow. V klubu M1Lounge se budou slavit narozky dýdžeje Koogeeho, na KOOGEE´S BDAY BASH 5 SPECIAL GUESTS DJS bude hrát  plno dalších dýdžejů.  Liberecký klub Experiment bude hostit DJ LANA @ JOSEF SEDLOŇ. Jihlavský klub Ultima pořádá párty Electro house sensation, na které zahrají DJ Corvin, Beatmouse7, Fidzi, Kujdas a Bagetar. Do pardubického klubu Gimlet přijede zahrát Michael Burian.

Neděle

Kam v neděli? Což takhle do Chapeau Rouge na akc Dutty Electro, kde zahrají Ed Bass a DJ Dail Manene a hrát se bude co jiného než electro! Do klubu Cross můžete vyrazit na Electroswing, kde zahrají DJ Boby Hukot a Dj Mongol.

Připravila: mia

Poslední komentáře