Zpět

Párty tip na týden 8.7. - 14.7.



Další týden prázdnin přináší další open airy, festivaly, ale také akce v klubech. Kam se tedy vypravit druhý prázdninový týden na akci?

Pondělí

Roxy jede i přes prázdniny dále - Free Mondaysna vás čekají i v létě. Toto pondělí zahraje Selecto & Komandante na hlavní stagi, na vedlejší pak Jacomo Nemessi, Martin Benitez and Mara Nemessi. Stejně tak klub Chapeau Rouge nabízí pestrý prázdninový program - toto pondělí půjde o Chapeau Connection, kde se bude hrát house v podání DJs Paasha, Dragon a Speedy. Provoz nepřerušila ani brněnská Fléda, kde fungují i přes léto Free DNB Mondays.

Úterý

V úterý můžete zajít zapařit třeba na střechu obchodního domu Kotva, kde se nachází klub Palanca. Tento den se zde koná Taneční večer pro všechny generace. V klubu Mirage na Vinohradech se bude hrát reggae a dancehall v podání DJ Dirtymana. Nezahálí ani klub Mighty Velbloud v Českých Budějovicích, kde bude koncertovat kanadská skupina Mahones.

Středa

Ve středu můžete zajít do klubu Duplex zcela zdarma - na Free Wednesday s Pierrem Marcem a Enricem se totiž vstup neplatí. Chris Sadler, Roberto & David Cross zahrají jako vždy ve středu v klubu Retro. Brněnský klub No stress nabízí akci Summer Warm Up, na které se bude hrát house. Dance klub u Kolji v Litomyšli pořádá Holiday ride. Tančák Music Club v Jičíně zve na akci, na které vystoupí Abde a Sharlota.

Čtvrtek

Party FX Bounce v Radosti FX můžete navštívit i o prázdninách - tentokrát na ní zahraje Kwé, Rawal a Koegee. Phil Shoenfelt & Southern Cross vystoupí v budějickém klubu Highway 61. Plzeňský klub Mefisto nabízí July Party Music Bar s volnou zábavou. Na festival vás pozveme třeba do Mariánských lázní, kde se koná Láznění&Starofest. Anebo můžete zavítat na festival do Přeštěnic.

Pátek

V pátek bude v klubu Chapeau Rouge křtít DJ Schwa svůj počin - DC Lay it down. Na party si pozval ještě DJ Romana Raie. Duplex láká na party Feelings, na které vystoupí i safonista a houslista! Do Sasazu na Summer House Break mají dívky do půlnoci vstup zdarma, vystoupí zde X-otic, Peter Yusufi a Alexandru Lupan. Drum and bass bude znít Flédou - na party Vendetka vystoupí Local Heroes & mc Tweety Twizta, Raggamamma a další. Na zajímavý festival vás pozveme do letního kina v Jihlavě - na Vysočina Festu vystoupí třeba Oliwer Love, Cocoman a Dr. Kary, Afarastafa a Sukulent Sound.

Sobota

V Sasazu se v sobotu koná party I love rnb. Radost FX přináší opět Soultrain Weekender. Na této hiphopové noci zahraje Big Jay a Rico. Na Flédě se uskuteční koncert pro O.S. Verunka. Klub Duku Duku v Moravské Třebové zve na Morgan Pirates Party. A kam na festival? Co třeba na Festiválek u Palce v Tišnově, na kterém vystoupí třeba Čokovoko?

Neděle

O prázdninách je Roxy otevřeno i v neděli - na Sundance zde zahraje Simon Perez.

Připravila: mia

Poslední komentáře