Zpět

Party tip na týden 9.2. - 15.2.



Tak co, slavíte, nebo neslavíte? Řeč je pochopitelně o svátku Valentýna. Své akce si v našem přehledu najdou jak ti, kteří tento svátek odmítají, tak ti, kdo jej slaví nadšeně s růžovými srdíčky. Stačí si jen vybrat! 

Pondělí

V klubu Chapeau Rouge se můžete veselit při Chapeau Connection, hrají DJs Fatte a Zerwox, hrát se bude hiphop. Free Mondays poctí svou návštěvou kapela Crapfruit, dále pak DJs Tibiza, Rio, Wulky. 

Úterý

Roxy čeká velmi zajímavý koncert plný zajímavých zvuků. Zahraje zde totiž DJ Shadow a Cut Chemist! Zlínský klub Block 12 se bude otřásat v balkánských rytmech, koná se zde Balkan Bashavel

Středa

Na Wednights budou tentokrát kralovat Bassdrop DJs, vstup se neplatí. Klub M1 se znovu otevřel, ve středu vás v něm přivítá DJ Koogee. Katarzia je zajímavý projekt slovenské zpěvačky Kataríny Kubošiové, ve středu na něj můžete zajít na brněnskou Flédu. V mosteckém klubu Neprakta se koná Winter holiday party, hraje DJ A75. 

Čtvrtek

V klubu Yes!  se bude hrát pěkně tvrdě, zahraje zde francouzský raggatekový soundsystém MSD a mnozí další. V klubu Fancy Lounge se koná Ladies Night, holky dostanou drink zdarma a skupinka tří dívek celou láhev! Hraje DJ Poeta. Oldies Night proběhne v brněnském Mersey. 

Pátek

Nedbejte na to, že je pátek 13.! Movie´s bar club v pátek večer zve na Retro party. Klub Storm nabízí světoznámého dýdžeje Eda Rushe. Klub Roxy nabízí také skutečnou bombu, vystoupí Scuba a Bodika. Na Flédě vystoupí Ektor. Táborský Kotnov zve na Dreamland s Richardem Reynoldsem. Olomoucký klub Bocca poctí hraním DJ Marcus Cooper

Sobota

Valentýn je tady! Storm pořádá  party Prague Nightmare: Fuck Valentine. Hrát se bude hard style. Klub Magnum láká na Magion, hraje třeba Nkyp. V Roxy proběhne Anti Valentine. Žádných růžových srdíček se prý určitě bát nemusíte! Meet Factory pořádá Reb Bull Music Night. Plzeňský klub Pantheon pořádá party We found love. Hraje Djane Lucia. Jihlavský Soul nabízí party Trénink, trénovat bude DJ Diome, znít bude pochopitelně house. 

Neděle

V Crossu se bude hrát dnes tak oblíbený Electro Swing

Připravila: mia

Poslední komentáře