Zpět

Párty tip na 19.1. - 25.1.



Příští týden nás navštíví Filterheadz, dočkají se také fanoušci hiphopu, zahraje Vladimir 518, Wich, Mike Traffic a mnozí další. A nezahálejí ani domácí DJs, mrkněte, na co vás pozveme! 

Pondělí

V pondělí si můžete jít zatancovat do Crossu na Los Tekkenos, na hlavní stage hrají Ghandi, Conspira, Drax, Semtexx, dole můžete tancovat nebo poslouchat drumandbass, DJky Babe LN, nebo Kan-Jacca. V brněnské Flédě zahraje moldavský DJ Nick Riley, znít bude house. 

Úterý

Úterý můžete uzavřít na party Urban Beatz v Divadelním baru v Akropoli, hraje DJ Bica. Nekuřáckému baru La Loca bude kralovat DJ Sin hrající electro. 

Středa

Ve Stormu jako každou středu nabízejí DNB Wednights, hrají Thiew, Schooler, Buckx, Meikos a Spooniz. V Retru jako vždy Chris Sadler a Richard Reynolds. V nekuřáckém baru odehraje koncert Alvik. V hradeckém Levelu zahraje DJ Roxstar

Čtvrtek

Ve čtvrtek vám nabídneme hned dva zajímavé koncerty. V Akropoli vystoupí Chapelier Fou a v Crossu Zion Train. V Lucerna Music baru můžete navštívit Megaton Fashion Show, show doprovodí DJ Adlet. Do brněnského Perpetua vyražte na Kick anebo vykopni víkend už ve čtvrtek.

Pátek

V Roxy zazní hiphopová nálož! Těšit se můžete na jména jako Hugo Toxxx, Vladimir 518, Sergei Barracuda a také Pastor. Jako DJs se představí Mike Trafik, Bussy, Smack, NobodyListen a Hucl_berry. Magnum si připravilo 3Beat Party, hraje se na DNB a Tekno stagi a hiphopové stagi. Na Flédě proběhne drumandbassová Vendetta, hlavní hvězdou bude Maduk z Holandska. V ostravském Fabricu proběhne party Swinguj. DJ Manene vystoupí v klubu Ďábelská huť. 

Sobota

Warm-up na festival Winter Arena proběhne v klubu Storm, hrají Bass drop DJs. Party Good Time nabízí v Lounge klub Magnum. V Mecce se můžete těšit na vystoupení DJ Wiche.  Ektor vystoupí v táborském klubu Kotnov. 

Neděle

V neděli můžete vyrazit do Lucerna Music Baru na Che Sudaku.

Připravia: mia

Poslední komentáře