Zpět

Párty tip na 24.11. - 30.11.



Velkých halových akcí se už neděje zdaleka tolik, jako dříve. Proto je příští pátek jistě červeně podtrhnut v mnoha diářích. Koná se totiž Imagination, velká událost pro fanoušky drumandbassu! A mimo něj máte na výběr z desítek halových akcí...

Pondělí

Současné pošmourné inverzní počasí přímo láká do klubů, kde na něj  okamžitě zapomenete. Takže třeba v pondělí můžete zajít na prima koncert do Lucerna Music Baru. Koncertovat zde bude totiž Sklenick, prima projekt dvou členů Ohmsquare!

Úterý

V úterý si můžete dojít prohlédnout další pražský klub Cross, kde se odehraje party HC Attack a zároveň Drum a nedrumy. V Akropoli pokračuje festival Spectaculare. Hraje East India Youth z Velké Británie.

Středa

Ve Stormu se jako každou středu konají Wednights se vstupem gratis. Tentokrát budou stát za mixem Basstien, Gasr a Rich. Dále vás pozveme do klubu Lucerna Music Bar na prima slovenskou partu Hex. A v brněnském klubu Fléda potěší diváky oblíbená kapela Vypsaná fixa

Čtvrtek

V Lucerna Music Baru budou koncertovat Mig 21. V rámci festivalu Letná žije se uskuteční party Set it off, což slibuje tu nejlepší zábavu pro hipstery! Retro se vzepjalo k velikému výkonu, pozvalo totiž DUB FX!

Pátek

Pátek je tady! A také Imagination, velká dnb akce pro několik tisíc návštěvníků! Vánoce jsou tady! Tedy aspoň v klubu Storm na Warm up Christmass Party. Hrají sličné Lidida a Lucca, co byste chtěli více? V Roxy klasika jménem Climax. Klub Galaxy Hrdly ze na Skillz Dem Up, dancehall battle. Paullie Garrand vystoupí v klubu Mexx v Telči. 

Sobota

Ve Stormu vystoupí Teddy Killerz z Ukrajiny. V Mersey se uskuteční Army party, hrát se bude house. V Pantheonu v Plzni odehraje koncert Rytmus. Carlsberg party můžete navštívit v kolínských Starých Lázních, hraje Tomcat a Rest-in. 

Neděle

O adventní neděli můžete třeba zajít do klubu Cross na Bunch Fest.

Připravila: mia

Poslední komentáře