Zpět

Párty tip na 27.10. - 2.11. 2014



Po smršti velkých halových akcí vám tento týden nabídneme hned několika tipů na zajímavé akce v klubech. Do Stormu přijede technik a všude možně se budou pořádat jistě veselé oslavy Halloweena. 

Pondělí

Klub Chapeau Rouge slaví své 95. narozeniny! Gratulujeme! Vystoupí třeba Colin Dale. V Roxy po narozeninových oslavách opět tradiční Free Mondays, tentokrát hraje Selecto a Komandante. V Lucerna Music Baru bude koncertovat Imodium. Druhý den je volno, tak to můžete pořádně roztočit!

Úterý

Na svátek můžete vyrazit třeba do klubu Akropolis na DJ Swejka a další. Gang ala basta a Moja reč vystoupí v Lucerna Music Baru. Mostecký klub Kahan pořádá Podzimní prázdninovou party, hrají DJs Bady a Kopy, hrát se bude house. 

Středa

Středa je ve Stormu ve znamení drumandbassu a Wednights se vstupem gratis, tentokrát hrají Halbax. V Chapeau Rouge zahraje opět Tráva na Lazy Lizard. Na Flédě budou vystupovat Asian Dub Fundation. Brněnské Sono pořádá Electro swing by Fénix.

Čtvrtek

Ve Stormu již ve čtvrtek tvrdí, že víkend je tady, na akci Weekend Loading se vstup neplatí, hrát se bude trap. Máte ve čtvrtek chuť a deephouse? Zajděte do karlínského Upgrade na DJs Squiba a Dansiho. Brněnské Perpetuum vás láká, abyste vykopli víkend. Na akci Kick hrají Peter Pea, Navr aka Rvan a Andy Smitth.

Pátek

Pátek je tady! Vydejte se třeba do miniklubu Moje múza do Libně, který slaví narozeniny. Hrát se bude již od 17 hodin. Do Stormu se můžete vypravit na Technik s Niereichem, novou krví v oblasti techna! Systémové techno se bude hrát v Cover Place na Monster rave. Zlínský klub Block 12 přivítá DJku Jaquilin na 100% Tech houseDancehall Festival proběhne v olomouckém klubu 15 minut. Halloween party se uskuteční v klubu Staré Lázně v Kolíně. Hrají Dj Duffy a Pauli Gabriell. 

Sobota

V klubu Cover Place se rozezvučí drumandbass a house na Freaky Bass. V klubu Chapeau Rouge bude hrát kapela Evelynne. Klub Neprakta v Mostě pořádá party Desperados, hrát se bude na obou stagích. Klub Perpetuum v Brně láká na party Impact s čistokrevným technem a DJs Axelem Sohnsem, Janem Willertem, Warphilem a Kajou Puczkem za mixem. 

Neděle

Poslední komentáře