Zpět

Párty tip na 2.2. - 8.2.



Příští týden potěší všechny fanoušky drumandbassu návštěva francouzského projektu Funk Effect. Svěží vítr z Francie zavane v pátek v Roxy! A jaké další akce vám rozhodně doporučujeme k návštěvě? 

Pondělí

V Roxy se tradičně uskuteční Free Mondays, od půlnoci zahrají DJs Miquel, Kifli a Yoppa Parrot. V Lucerna Music Baru rozjede devadesátkovou show zpěvačka Kiesa. Na Flédě proběhne Freaky Mondays, hraje DJ z Británie Darren Wilkinson. 

Úterý

V úterý to můžete patřičně rozjet na Urban Beatz s DJ Hlavou v Akropoli. V klubu Chapeau Rouge se bude na party Spin hrát psytrance. 

Středa

Ve Stormu můžete jako každou středu navštívit party se vstupem zdarma Wednights. V klubu Cross se odehraje koncert v rámci Spectaculare, hraje kapela Femme en fourrure, elektronické duo. Jihlavský klub Soul pořádá party s DJs Pauliem Garandem a Kenny Roughem

Čtvrtek

V klubu Lucerna Music Bar bude koncertovat slovenská kapela Iné café. V klubu Radost FX proběhne jako každý čtvrtek hiphopová party FX Bounce, tentokrát s hostem až z Austrálie DJ Australanem z Brisbane. 

Pátek

V klubu Storm můžete v pátek navštívit party LXRave, hrát se bude tekno a drumandbass. Klub Magnum připravil party Magnum Crew. V Roxy vystoupí již zmiňovaní Funk Effect. Olomoucký klub S-Cube zve na Electro S-wing. Brněnské Perpetuum nabízí akci Housovánky, z názvu je zřejmě patrné, co se zde bude hrát!  

Sobota

V sobotu se můžete vypravit do Stormu a kromě toho, že se pobavíte, můžete také pomoci! Koná se zde totiž dnb charitativní party Let  it roll Warm up se Sukim a spol., výtěžek jde na konto organizace Chance4Children. V klubu Magnum proběhne akce Prague Wolfs. V brněnském klubu Mersey se uskuteční Electroswing Massacre.V dalším brněnském klubu Perpetuum se koná akce Weekend heroes. V jihlavském Soulu proběhne koncert Depeche Mode Revival.

Neděle

Všechny milovníky dobré muziky potěší Mikkim, který zahraje v neděli v Crossu!

Připravila: mia

Poslední komentáře