Zpět

Párty tip na týden 10.2. - 16.2.



Příští týden přinese hned několik zajímavých koncertů, a to hned od začátku týdne, kdy k nám zavítají Švédové Movits! A bacha, v pátek je Valentýna, naplánujete si nějakou tu romantiku, nebo se raději vydáte řádit do klubu?

Pondělí

Zajímavý koncert se koná hned na začátku příštího týdne. V pondělí to totiž v Lucerna Music Baru rozbalí švédská senzace naživo - Movits!. V Roxy se koná afterparty po velkém koncertu Depeche Mode v O2 Aréně. V Pekelném baru se bude tančit - koná se zde Hells Monday. Hrají Oneway a Daun. Na Flédě se uskuteční klasika -DNB Monday se Saykem a dalšími, hraje se až do rána!

Úterý

V úterý se bude na Malé scéně v Akropoli hrát drumandbass v podání Broken Palace DJs.V Pekelném baru bude úřadovat Discomafia a znít bude house. Na Flédě proběhne koncert Eddie Stoilow.

Středa

Chcete vidět zajíčky Playboye? Zajděte do Coco Cafe na Playboy party! Pokud budete chtít slyšet místo housu pravé techno, neopomeňte klub Yes!, kde se koná Sound od Breizh, vystupuje britský techno dýdžej Mickhael Growth. V Shadow cafe bude desky roztáčet Dj Tomyk hrající breakbeat a funky. Brněnské Perpetuum láká na Soul Ex Machina miniTakeover a drumandbass.

Čtvrtek

Ve čtvrtek pořádá loď Bukanýr party Houm ekšn, na které se hraje house a minimal. V klubu Duplexpořádá party Dance rádio, koná se zde Dance line chart. V klubu Lucerna Music Bar můžete oslavit nedožité narozeniny Boba Marleyho, hraje několik zpřízněných zahraničních kapel. Mersey Oldies Party s dj Timem se bude konat v brněnském Mersey. Perpetuum přivítá DJ Orbitha a jeho přátele.

Pátek

Máte rádi film Trainspotting? Vydejte se na stejnojmennou párty do klubu Movie´s bar club! Klub Storm připravil LIR Warmup s Kill The Noise u nás tolik oblíbeným Aphroditem. V klubu Ateliér se koná čistokrevná house party Love is the air. Mecca slaví Valentines Day, hrají Meccanicii, Mike Morphine a Chris 93. Pokud jste sami a do příštího Valentýna byste to chtěli změnit, zajděte do Hany Bany na seznamovací party Sexappeal Valentines Party, pořadatelé lákají také na výstavku erotických pomůcek! Do jabloneckého klubu Woko se přesune DJ Aphrodite, koná se zde DNB Session. Zlínský Block 12 láká na Backstage party a electro. Brněnský Favál nabízí DNB DNA Warm up na Let it roll, hraje třeba Pixie. Na jihlavské Remember The Classics v klubu Soul se nebude hrát house, ale staré hiphopové hitovky!

Sobota

V sobotu to v Roxy rozbalí Pipes and Pints, punkový úlet, po půlnoci se těšte na after party. V klubu Movies Club House se koná Dance Mix Night. Electro Swingin´ v sobotu ovládne i klub Storm. Dan Cooley bude vyhrávat deephousové hitovky na party Deep House Classix v klubu Magnum. V jihlavském klubu Soul se uskuteční Trénink vol.8, trénovat budou třeba i sličné dýdžejky C´moi a St. Claire. Olomoucký Meex pořádá Stars Night s DJ Martinem Čapkou, hrajícím dance, latino, rnb a house. Kapela JAR bude koncertovat ve Špindlu v klubu Dolská. DJ Brian zavítá do plzeňského Pantheonu. Liberecká Ďábelská huť přivítá Ladyee Jane. Milujete jména jako Tiesto, Hardwell, Avici, či Gueta? Pak nesmíte chybět v klubu Galaxy hrdly na II. Amsterdam party!

Neděle

A kam v neděli? Prvním tipem bude koncert Bullet for my Valentine (jak příznačné po Valentýnu) v Roxy. Na ten však můžete dorazit pouze, pokud jste si již pořídili lístky. Electroswing se bude hrát na Electroswing Fever v klubu Cross.

Připravila: mia

Poslední komentáře