Zpět

Party tip na týden 11. 7. - 17. 7. 2011



Za námi je týden plný festivalů, jak filmového ve Varech, tak hudebních po celé republice. S Martinem Pekem jsme se sešli na pražské Štvanici, kde se už tento víkend odehraje opravdový skate contest, který je součástí světového skateboardového poháru Mystic Sk8 Cup 2011. Martin je přitom jedním z velkých adeptů na vítěze. Do pátku kdy Mystic začíná je však času dost, tak se pojďme podívat, kde ho strávit.

Pondělí

Pondělní rozjezd bude pořádně našlápnutej a hlavně FREE. Zveme vás do brněnské Flédy, na akci nazvanou Free D`n`B Monday. Začátek ve 22:00, za mixážním pultem se vystřídají DJ Kotlyk, UFO, X.Morph a Pier.

Úterý

Protože penízky šetříme na víkend, úterní mejdan bude taky zdarma. V pražském KU baru bude hrát DJ Steri J, mladý slovenský DJ, o kterém do budoucna ještě určitě uslyšíme.

Středa

Šňůra free akcí pokračuje i ve středu v Mecce. Gratis středa nabídne DJs Lafayette a Macio na horní stagi. Na dolní to v rytmu r`n`b rozjede DJ Bloch.

Čtvrtek

Nejrychlejší cesta z Prahy do Ostravy je nejspíš vlakem. Proto si už teď obstarejte jízdenku na Pendolino – protože ve čtvrtek tam startuje festival Colours of Ostrava 2011. Fesťák pojede až do neděle a vystoupí na něm třeba Public Image Ltd., Grinderman, Youssou N´Dour nebo Apollo 440.

Pátek

Jízdenku do Ostravy si kupte zpáteční, protože v pátek v 10 hodin v Praze, konkrétně na Štvanici v areálu Mystic Skate začíná Mystic Sk8 Cup. Zde najdeš podrobnější program.

Sobota

Neděle

Poslední komentáře