Zpět

Párty tip na týden 11.2. - 17.2.



Příští týden si užijí fanoušce drumandbassu - koná se velká halovka Let it Roll, na které zahraje mnoho hvězd lámaných beatů. Ze zahraničních hvězd se můžeme dále těšit například na Saschu Funkeho s projektem Saschiene, nebo na živé vystoupení Errola Reida.

Pondělí

V pondělí můžete vyrazit třeba do Roxy - na Free Mondays hrají tentokrát Raidem a Next. Klub M11 bude oslavovat konec zkouškového a začátek semestru na Erasmus Monday party. V klubu Cross můžete tradičně v pondělí řádit na Los Tekkenos, hrát se bude na obou stagích. Ostravský studentský klub T2 nabízí Ibiza Night jako oslavu nového semestru, hrát bude Cortezz.

Úterý

V úterý vás pozveme třeba do Chapeau Rouge na Urban Killers, kde bude znít hip hop a o patro níže alternativní taneční muzika s baskytaristou. Klub Abstract pořádá spíše poslechovou party Fifthdistrict, hraje On-Dry, Wofe a Infinity. Zoo bar nabízí 3Axis Crew, tedy teplicko pražskou partičku, hrající techno, techhouse a progressive. Populární kapela Midi Lidi vystoupí ve zlínském klubu Block 12. Liberecký klub Had láká fanoušky hip hopu na party Hip hap hop.

Středa

Kam ve středu? Ani uprostřed týdne nemusíte zůstávat doma, ale můžete vyrazit na tanečky! Kam? Třeba do Duplexu na Club Mint, na kterém vám bude k tanci hrát DJ Rafael de la Rue. Nebo se vydejte na koncert do klubu Lucerna Music Bar, kde vystoupí syn Boba Marleyho - Ky Mani Marley. Dalším žhavým tipem je pražský klub La Mafia, který bycho vám rádi představili. I ve všední den zde můžete kalit do tří do rána, dnes třeba na party Get Fresh Nite, tentokrát s DJ Poeta a DJ Black Jesus, zazní tedy urban music.  Pokud se vydáte na hory do Špindlu, pak se můžete jít po lyžování odreagovat do VIP klubu na Time 2 Smile, kde hraje Chris Sadler. V budějickém Paradoxu hraje DJ Marotha, koná se zde Big Wednesday. Znojemský klub GoGo pořádá Ghetto Fung a hrát se bude urban muzika.

Čtvrtek

Ve čtvrtek je Valentýna a koná se plno valentinských, ale i antivalentinských party. Tančit můžete například v klubu Yes! Hraje se tradičně techno, tentokrát na Tech-Industry zahraje St.Claire. Nebo zajděte na Strawberry Valentine's Party do Theatro klubu. Klubovna na Praze 6 nabízí MysticMix , klub Poldoffka pak Free Thursday.

Pátek

V pátek si můžete jít zavzpomínat na staré housové pecky na Remember House do Radosti. Mecca pořádá Hed Kandi, tentokrát zahraje živě Errol Reid. Na pražském Výstavišti se koná drumandbassový festival Let it Roll se zástupem hvězd tohoto žánru. Plzeňský klub PH+ vám v pátek připomene atmosféru ostrova Ibiza, na stejnojmenné party zahraje DJ Ganni.  Další plzeňský klub Beat Jam nabízí koncert elektro kapely D.I.F.E.R.E.N.T Disco. Ektor a DJ Wich vystoupí v klubu Stoun ve Frýdku Místku. DNB Party se koná v klubu Bastion XXXV v Jaroměři.

Sobota

V sobotu předvede svůj projekt Saschiene DJ Sascha Funke v Roxy na party Flow. Velmi zajímavá akce bude PSH + DJ Mike Trafik afterparty v PopoCafePetlu na Újezdě. Michael Burian zahraje na živo v Music clubu Imperium v Lounech. Hiphopová parta Pragounion bude vystupovat v Fullhouse klubu v Poděbradech. Fléda v Brně nabízí Dark Valentine Party. Staré Lázně v Kolíně přivítají Filterheadz a Fatimu Hajji na akci Oxygene. Pardubický Gimlet nabídne DJ Rockstara.

Neděle

Neděle přináší také afterparty, pokud budete chtít ještě kalit například po Hed Kandi, zajděte do Ateliéru!

Připrivila: mia

Poslední komentáře