Zpět

Párty tip na týden 13.1. - 19.1.



Třetí týden v novém roce nepřináší mnoho zahraničních jmen, ale spoustu nejrůznějších klubových akcí po celé republice.

Pondělí

Chcete zkusit své štěstí za mikrofonem? Seberte odvahu a zajděte na Freestyle Mondays! Pondělí v Chapeau Rouge je totiž zasvěceno všem odvážlivcům, kteří by to chtěli rozbalit jako MC! Pondělí v Crossu patří vždy Los Tekkenos, nahoře se hraje techno, dole pak drumandbass.

Úterý

V úterý můžete vás přivítá třeba klub Magnum na Movie Night, promítat se bude česká klasika - Cesta do pravěku. Dnes tak populární elektroswing se hraje už i v Crossu! Zajíte můžete na party Electroswing Night s Universal Swing Brothers. Dance klub U Kolji láká na Euphoria Night s Davidem Nováčkem.

Středa

Klub Abstract tento den nabízí House Mitink, hrát se bude deep house a minimal. DJ Andy Road bude hrát house v klubu Alibi. Každou středu se ve zlínském klubu Block 12 koná DJ Bar, hraje Mirko el Gringo. Znojemské Gogo pořádá Ghetto Fung.

Čtvrtek

DJs Uwa a Lucaso budou přát klubu Coco cafe k Elegant Birthday. Klub na lodi Bukanýr pořádá party From DNB to House, hraje třeba 2K. V klubu Akropolis vystoupí po dlouhé době Luno. Mersey Oldies Party s dj Timem vás v tomto brněnském klubu jistě pobaví. Další brněnský klub Sklenick, oblíbené hnízdo brněnských hipsterů a intelektuálů, nabízí party Phnite, drumandbass party s Pohon Crew. Klub Mexx v Olomouci láká na Free party, a pozor, holky mají sekt zdarma!

Pátek

Oblíbená noc One Night Josefa Sedloňě a Dana Cooleyho se tentokrát přesunula do klubu Radost FX. Roxy bylo konečně po novém roce otevřenoa zahajuje nocí Shadowbox, tentokrát s Pixiem. Forbidden Society Recordings Label Night se koná ve Stormu za účasti britského producenta Audio. Příjemná noc Callling Vibes se koná v brněnském klubu 7.nebe. Jablonecký D-EPPL music & board club pořádá party Wake up, na které se hraje hip hop. Ostravský klub Fabric vás zve na Techýnko, hraje B.Unique a další. V klubu Dolská vystoupí Monkey Business.

Sobota

Druhé patro přináší party Funk2flor, desky budou vybírat Basil, Goldstar a Akvamen, hrát se bude hiphop. Klub Storm pořádá Dancehall Bashment s hostem Lyrical Youth z Francie. Kolínské Staré lázně nabízejí party Progressive Saturday. V sobotu se konají hned dvě party se stejným názvem, první House Sensation se koná v plzeňském Pantheonu, druhá House Sensation pak v brněnském klubu Abajo. Na D'n'b insanity můžete vyrazit do kutnohorského klubu Česká 1.

Neděle

Zlínský klubu Block 12 vás vábí na 100% Techhouse.

Připravila: mia

Poslední komentáře