Zpět

Party tip na týden 13.2.2012 - 20.2.2012



Následující týden je ten, ve kterém se slaví nenáviděný i vítaný svátek - Valentýn. My vám ale přinášíme párty tipy na celý víkend. Kromě našich dýdžejů se můžete těšit i na zahraniční. Zahrají zde například oblíbené hvězdy Timo Maas a Sebastien Leger!

Pondělí

V pondělí vás láká klub Roxy na klasiku - Free Mondays. Afterparty po kapele Marina skýtá takvoá jména jako Chris Sadler, Nesquik, Michael C a Adam Cloud. Hrát se bude tedy taneční housík a zcela jistě bude plno! Další klasika se koná v klubu Yes! kam se v pondělí chodí na další klasiku - Restart. Párty zdarma si mohou užít i Brňáci. Na PP - Pondělní posezení mohou zajít do klubu 7. nebe. Jen za dvacet korun si ale mohou zajít do Perpetua na Monday Vibes, kde se bude hrát raggae, hiphop a jungle.

Úterý

Úterý je tím dnem, kdy budou lidé chodit domů s květinami a bonboniérami ve tvaru srdce, anebo budou svátek Valentýna veskrze ignorovat. Pokud vám Valentýn nevadí, anebo chcete zajít na prima rnb a hiphop, skočte do pražského klubu Yes!, kde se koná Spotlight Valentines Party s dýdžeji Black Jesus a Rawalem. Ženy a dívky u vstupu nezaplatí ani korunu. Naopak v pražském klubu Tobacco Music Bar probíhá Antivalentýnská party. Do oblíbeného klubu Cross jistě najdou cestu fanoušci minimalu a dnb, bude se zde konat DNB night vs Minimal electro Breaks. Vstupné je zdarma. Pokud jste milovníci temné skupiny Vanessa, určitě se běžte podívat do Rock Cafe, kde se koná akce MAGNETIK plays Vanessa vs. Thot. Otevřeno bude i v českobudějovickém klubu K2, kde se můžete proskočit na Disko Night.

Středa

Středa je už k víkendu blíže a akcí tradičně přibývá. V Roxy se koná Lounge Party in techhouse, zahrají Raidem a Brady. Souboj dýdžejů zažijete v klubu Yes! Akce Metro DJ Contest slibuje dobrou zábavu a zapojit se může kdokoliv, kdo si věří! Ve středu vás chceme pozvat také do krytu - tedy přesněji do nového pražského klubu Cover Place, a to na akci Bondage Fairies. Hrát bude kapela v zajímavých maskách a je to to pravé pro všechny hipstery! To v Brně pamatují hlavně na studenty, studentských akcí se zde koná hned několik. V klubu Favál se koná akce PŮLENÍ PEFky MENDELU, kde se bude hrát dokonce na dvou stageích. V budějickém klubu Paradox se můžete zúčastnit párty Big Wednesday, kde bude hrát dýdžej Marotha.

Čtvrtek

Pozvánku na čtvrtek zahájíme představením menšího pražského klubu Ateliér, kam můžete zajít na Absolut Night. Zahraje Mark Twin a James Lurk. Ve čtvrtek se chodí tradičně do Radosti FX na Hip hop. Tento čtvrtek se zde koná akce Funk Moguls Special, kam mají ženy a dívky vstup zdarma. V klubu Retro v Praze se budou slavit 10. narozeniny Expresrádia. Kromě kapel Tatabojs, PSH a Charlie Straight zahrají dýdžejové JAYYARE, FRANK LUCAS a GROOVYLUVAH. Na muziku z devadesátých let a akci Back To 90`s vás zve olomoucký klub 15 minut. Techno beaty můžete ve čtvrtek zaslechnout z brněnského klubu Perpetuum, protže na akci Maximal budou hrát dýdžejové Hydrophonic, Nois, Upgrade a Warphil.

Pátek

Hurá!  Je tu pátek, druhý den se nevstává do školy nebo do práce, takže se může kalit do brzkých ranních hodin. Do Roxy dorazí německý dýdžej Timo Maas, který v prosinci poslal omluvenku a teď si jde napravit reputaci. Pokud jste se na něj těšili, tak zavítejte do Roxy na Flow! V Radosti FX se v pátek bude vítat začátek semestru. Na akci International Universities in the House zahrají GODZI & ANDY DANDY. Na studenty myslí i klub Sasazu, který pro ně připravil akci University Shutdown II. Traffic Light Party s dýdžeji  BLACK JESUS,  JOSH,  TONY ANGELO, DAIL MANENE  a dalšími. Nejenom Brňáci se jistě v pátek těší na Flédu. Po delší době se zde bude trsat na tolik oblíbené párty Elektra. Navíc ji tentokrát navštíví slavný francouzský dýdžej Sebastien Leger! V brněnském Favále budou znít pěkně drsné tracky - koná se zde totiž Teknodrom deluxe!  Všemi milovaný táborský klub Kotnov bude pořádat akci FHM party.

Sobota

V sobotu bude v Sasazu znít house na akci Fresh British house, kde zahrají TRAFIK Live!, Paul Jackson a Don Marquez. Na house můžete dupat i v Roxy na House elements s dýdžeji Biodanem, Slaterem a TAZZem. I v sobotu vás musíme pozvat do táborského klubu Kotnov na REPUBLIC RECORDINGS NIGHT, kde budou desky roztáčet dýdžejové MICHAL POLIAK a CARL LOPE. Zajímavé spojení muziky jako ze třicátých let a přitom veskrze moderní a současné na vás čeká v klubu Ateliér na akci Electro Swing Club. Ve vyškovském klubu Absolut se bude hrát Drum & Bass, za gramce nastoupí Spool, Casper, Checkmate, Witt a Zaion. Zlámané beaty můžete čekat také od akce Toxymoron DnB Night v budějovickém K2. V pardubickém Gimletu se objeví dýdžejka Ladida. V libereckém klubu Ďábelská Huť zahraje Chris Sadler.

Neděle

Tak co, stále ještě nemáte dost? Anebo se chcete po propařeném týdnu někde vydýchat? Pohodičku tradičně slibuje klub Akropolis v Praze na akci Prosound System and Sunday Dubwise. Pokud máte chuť na hip hop, zamiřte do klubu Yes! na akci Fabulous Sunday Swagga.

Poslední komentáře