Zpět

Párty tip na týden 13.4. - 19.4.



Příští týden k nám zavítají z Německa dvojka Digitalism! Pokud jste již jejich vystoupení navštívili, určitě nám dáte zapravdu, že je to dost strhující! A budou se taky balit cigarety na čas...

Pondělí

Rumunská cikánská dechovka Fanfarle Ciocarlia vystoupí v klubu Lucerna Music Bar. V Roxy na Free Mondays zahraje elektronická kapela Hustle and Drone. V Chapeau můžete tančit na obou podlažích na party Mad Mad Mondays.

Úterý

V nekuřáckém klubu La Loca bude kralovat DJ Maara. Vstup je zdarma a hrát se bude celou noc! Pařit můžete i v celém klubu Akropolis, na Malé Scéně na akci Style Wars s DJ Zbnk, na divadelním baru s Inside Kru.

Středa

Ve středu můžete vyrazit jako obvykle do klubu Storm na DNB Wednesday, vstup se neplatí, tentokrát hraje DJ N.E.D a další. V klubu Retro bude úřadovat dvojka Chris Sadler & Bon Finix. Brněnská Fléda zve na koncert bratislavské alternativní kapely Korben Dallas a Kvety.

Čtvrtek

Prodejce potřeb pro zahrádkáře Growshop slaví narozeniny v Lucerna Music Baru. Velmi zajímavá akce SPAM:SMRT, na které se podílí také Vladimir 518, ale jde o tanec, se uskuteční v Roxy. V Lucerna Music Baru bude koncertovat zasněná britská kapela Snow Ghosts.

Pátek

V Roxy zahraje německé duo Digitalism. Klub Storm přivítá DJ Sebastian Morgentau  na party Frequency. V klubu Magnum bude úřadovat DJ Marty Fish na Night of Signals. Táborský klub Kotnov pořádá Playboy party s DJ Timmym z klubu Mecca. Jablonecký dEEPl pozval DJ Dyska na Dizlegtic Division.

Sobota

V sobotu se budou v Roxy balit cigarety na čas, koná se zde Smoking Fast Fingers, zahrají také A.skillz! V táborském Kotnově zahrají PSH. Plzeňský Pantheon poctí svou návštěvou Javo z Holandska. V klubu City Lounge v Českém Krumlově se koná City Disco. Klub Kahan v Mostě zve na party Flash Back.

Neděle

V Roxy zahraje leganda z osmdesátých let, Camouflage!

Připravila: mia

Poslední komentáře