Zpět

Párty tip na týden 14.1. - 20.1.



Počasí překně přituhlo, takže o důvod více, proč se zašít do klubu, kde bude pěkně horko! Pokud budete mít chuť na pořádnou halovou akci, koná se konečně Transmission, ale v malém klubíku bude také útulně. Moc nás těší, že skvěle jedou i kluby mimo velká města, jako třeba Trinity v Brandýse! A pokud se ocitnete na horách, i tam se můžete patřičně tanečně vyřádit - VIP klub ve Špindlu je toho důkazem! A teď už k věci, tedy k akcím, které vám doporučujeme neminout!

Pondělí

Budete se v pondělí prohánět ve Svatém Petru nebo na Medvědíně na sjezdovkách? Na horách se vždy kalí o sto šest, pokud budete chtít si kromě svařáku i zatančit, zajděte do VIP klubu ve Špindlu, kde to pojede skoro až do rána! Pokud budete v Praze, nabízí se opět Free Mondays v Roxy, tentokrát se zastoupením DJs Yannick, Box a Face. Na Los Tekenos v Crossu zahraje třeba Majkl ze soundsystému NSK, na druhé stage tradičně drumandbass. A v Brně na Flédě na Free DNB Mondays zazní sety od Spoola, Snookeyho a dalších.

Úterý

Ačkoliv zní název večera v Roxy Večer jiného folku, rozhodně se nemusíte bát, že by návštěvníci nosili liščí ohon a usárnu. Zahraje Michal Hrůza, ale s dalšími zajímavými jmény aleternativní scény, takže se dá čekat zájímavý a experimentální zážitek! Další zajímavý koncert můžete navštívit v Crossu, kde vystoupí Lealoo, zjímavá triphová a elektronická kapela. Na druhé stage se bude hrát house. Pozveme vás také do Infinity kousek od Flory na Praze 3, kde zahraje Sasha Vee na Lounge Selection, takže zazní hlavně house. V Brně se můžete bavit třeba v klubu Metro, kde se koná akce NaMikrofon, takže nepůjde ani tak o hudbu, ale hlavně o srandu!

Středa

Ve středu je již nabídka tradičně pěkně široká, posuďte sami! V pražském klubu Retro zahrají Jayyare & Frank Lucas & Crossryders a vstup se neplatí. V Chapeau Rouge si přijdou na své příznivci house, electra, minimalu a dubstepu, koná se zde akci Arcade s několika účinkujícími. Na Lávce vedle Karlova mostu opět proběhne Good Vibration - DJ Scarface zahraje vše kolem hip hopu, rnb apod. V malinkém klubu Abstract zahraje Touchwood, takže půjde jistě o skvělý relax k pivku a nějakému tomu pokouření! Na drumandbass opět můžete zajít do Matrixu - party Drumbassterds DNB WED uvítá třeba DJs Martyyno, Skáčko, Vitt3k a Koobl. Klub GoGo ve Znojmě nabízí většinou zajímavý program i během pracovního týdně - ve středu to bude třeba party Dub Step Special. V Českých Budějovicích se bude tančit v klubu Street Beat na party Housing s DJ E2rd Traumaxowski. V Plzni se koná tradičně MEFISTO´s NIGHT FEVER v klubu Mefisto s DJ Harweyem. Zažili jste někdy party, na které byste slyšeli upadnout špendlík? Přesně taková se bnude konat v Hradci Králové v klubu Level - účastníci dostanou sluchátka a muziku bude tedy poslouchat každý sám! A na Silent disco se budou hrát hned dva styly hudby! 

Čtvrtek

Kam ve čtvrtek? Co třeba do Duplexu na Circle Stars s DJ Rockstarem a rnb? Pokud budete chtít vyrazit na koncert, zajděte do Lucerna Music Baru na křest knihy Street Kids, kde zahrají třeba Supercroo a za účasti mnoha zajímavých kmotrů publikace. A v Radosti FX se koná FX Bounce, tentokrát se zasloužilým mistrem hiphopu, papa Orim! Jestlipak se ještě pamatujete na televizní hudební pořad Triangel? I pokud nejste pamětníci, můžete si zajít do klubu Meex v Olomouci na party New Triangel. Brněnský klub Abajo uvítá všechny milovníky latiny na party ta Fixe.

Pátek

V pátek se snad nenajde město, ani městečko, kde by nešlo tančit, posuďte sami! V Roxy tradičně Flow s Fatty M a Romanem Rai. V Duplexu se koná party Back to the future, zahraje třeba Junior Jan nebo mimopražský Wolscha. Mecca pořádá Car Delux After Party. DJs Jayyare & Milan Bílek budou úřadovat v klubu Retro Music Hall. Klub Ateliér to po znovuotevření pěkně rozjel, pořádá Calling with Martez Ortega. A Brno? Na Flédě se sejdou milovníci dnb na Vendetě, v klubu 7. nebe se koná Escape with DJ Piro. DJ a známý designer Elio slaví narozky v klubu Mersey. Tvyks zahraje v Liberci v klubu Experiment, v klubu DJLab ve Zlíně se bude konat party Oldschool Jungle & DNB. Na DnB liquid night za účasti 2K zve klub Týt na Kladně, karlovarský klub FooPa nabízí party s DJ Peter Key.

Sobota

Transmission v O2 Aréně je konečně tady! V sobotu se dále v klubu Ateliér můžete zúčastnit party Paparazzi Fashion Days. Líbí se vám dívky tancující u tyče? Zajděte do klubu 360º Lounge Bar na Biggest Pole Dance Show! Na Flédě budou slavit všichni kozorozi, koná se zde Capricorns B Day a pozor vstup je zdarma! Playboy party pořádají v klubu Lucerna v Českých Budějovících. Pokud budete ve Špindlu sjíždět hory, večer je pro vás otevřený klub VIP, kde zahraje Michael Burian! Jestlipak také lyžuje?

Neděle

A kam v neděli? Brzo ráno je ještě čas navštívit after po Transmission v klubu Ateliér. Večer pak třeba Rum Sunday Night v klubu Aloha!

Přpravila: mia

Poslední komentáře