Zpět

Party tip na týden 15. 8. - 21. 8. 2011



Nedá se nic dělat, prázdniny se pomaličku chýlí ke konci, čímž tě ale samozřejmě nechceme strašit, spíš naopak, nakopnout k ještě větší aktivitě v rámci tvého nočního života.

Pondělí

Tento týden zahájíme v brněnské Flédě na tradiční párty s názvem Free DNB Monday, která je samozřejmě zadax! Zadax je taky pražská Roxy, kde proběhne Free Monday ve znamení house music a jako warm-up na Pleasure Island festival. Těšit se můžeš na DJs Bon Finix, Elite, Lazy a Doctor!

Úterý

Pokud v úterý dostaneš chuť na exotiku, rozhodně bys neměl chybět v žižkovském Paláci Akropolis, kde vystoupí senegalský muzikant Cheik Lo.

Středa

Hodně našlapanej line-up nabídne ve středu holešovický Cross. V rámci free techno párty nazvané IMAX, se za DJským pultem vystřídá Dj Revize, Virus 31, Layup, Autist, VJ Error a další.

Čtvrtek

Pro všechny fanoušky hip-hopu je ve čtvrtek směr jasný - Hradec Králové, kde začíná jubilejní desátý ročník festivalu Hip Hop Kemp, na kterém se představí legendy žánru jako Method Man & Redman, nebo M.O.P., ale taky legendy domácí scény, a to Manželé, P.S.H. a Kontrafakt.

Pátek

Pokud nebudeš v Hradci na Hip Hop Kempu, ale v Praze, pak na Rašínově nábřeží navštiv Parník Dance radia, na kterém se tentokrát jako kapitán představí DJ Chris Sadler.

Sobota

V sobotu tě čeká Oldies Párty v brněnském klubu 7. Nebe, jenž je zadarmo.

Neděle

Neděle už tradičně patří The Garden House party s Martinem Frankem v pražském Silwer Cafe Baru, která začíná už v šest a ani tady nemusíš za vstup platit.

Poslední komentáře