Zpět

Párty tip na týden 15.4. - 20.4.



Kdo ze zahraničních hostů nás poctí příští týden svou návštěvou? Celé Brno a republika se jistě těší na Elektru, na které tentokrát vystoupí Dave Clark! V Roxy ten samý večer zahraje Buswacka, kterého tady prostě milujeme! A Duplex přidává dalšího Brita Andyho Normana.

V pondělí vás mohou nohy připravené na tanec donést do klubu Roxy, opět se zde konají Free Mondays in Nightpunk, takže se můžete těšit na DJs Lucase Hulana a Lumierra a hosty. Kousek vedle v klubu Chapeau Rouge se odehraje party Groove s DJs Cuba, Raq a Edison. Další Ibiza Night se koná v klubu T2 v Ostravě s DJ Cortezzem. Strhující bubenickou show Drumming Syndrome si nenechejte ujít v ostravském klubu Parník.

V úterý můžete zajít do Duplexu na party Club Mint, na které se svými hity předvede DJ Rafael dela Rue. Lucerna Music bar pořádá odložený koncert Anthonyho B. Pořádný hiphop zazní v Radosti na Clash of the Titans. Na dvě zajímavé akce vás pozveme na jih, do Českých Budějovic. V klubu K2 se koná after party po light show Excelent kolej roku, která proběhne na budějovických kolejích. Silent Party se pak uskuteční v klubu Mighty Velbloud. Na akci vyfasujete sluchátka a je jen na vás, který hudební styl se rozhodnete poslouchat. Level Music Club v Hradci vás vezme na výlet do Japonska - koná se zde UHK Japanese party se sushi, sake a japonskými hitovkami!

Ve středu se koná v klubu Abstract House Miting s DJs Raq Edison a Petr K. Retro nabízí tancování až do rána s DJ Laffayettem. Budějovický klub Street beat pořádá party Housing, jak již název napovídá hrát se budou všechny možné odnože housu. Další budějický klub K2 pořádá Retro Night.

FX Bounce v klubu Radost FX tentokrát nesou podtitul From Bratislava to Prague, neboť se akce zúčastní DJ Lipi ze Slovenska. Klub Yes! ve čtvrtek pořádá party Tech - industry party s Revisem a dalšími. V klubu Akropolis vystoupí Gabin z Itálie, příjemně taneční a najazzlá grupa. Klub Legenda pořádá večírek Dance rádia. V klubu Meex v Olomouci proběhne akce New Triangel, na které se hraje rnb, disco a podobná muzika. Soul Music club v Jihlavě si připravil večírek s Xavierem Baumaxou a vystoupeními Na stojáka, což slibuje vydatnou dávku zábavy!


V pátek do Roxy přijede Bushwacka, již po několikáté, ale jistě bude i nyní vítaný. V Duplexu se opět konají UK Session, tentokrát vystoupí Andy Norman. Klub Havana potěší fanoušku všech možných odrůd housu, na party Yes please zahrajíP-Jay, Finidi aMark Evill. Atelier Club pořádá party v rytmu RnB & Soul a koná se zde také Markos Telvakos B-day. Brněnskáý Fléda je jistě natěšená na Elektru s Davem Clarkem! Liberecký klub Experiment uvádí party Breakbeat Dictators. V dalším libereckém klubu Maximal vystoupí Lipo a Debbi. Lipo je libercký rodák, tak se jistě na vystoupení zde velmi těší! V ostravském klubu Fabric se koná chvályhodná akce - Fabric proti rakovině, zahraje třeba LaydeeJane. Českobudějovický Paradox přivítá DJ Rockstara. Kousek vedle v kulturáku Slávia vystoupí Hugo Toxx. Plzeňský klub Watt pořádá první večírek v řadě Tilt Bass, hrát se bude dnb.

 V Roxy se v sobotu pořádá Flow, kromě stálic Romana Raie a Fattyho M vystoupí také mladí talenti! Kijevská dýdžejka Marika Rossa s image, kterou si zapamatuje okamžitě, vystoupí v klubu Yes! na Dreamfall. Party Remeber house se nekoná jen v Praze, ale i v Liberci! V klubu Experiment v Liberci můžete slyšet staré hitovky! Máte rádi Electro Swing? Zajděte do klubu The Big Bang v Pardubicích. Klub ve Zdi v Zábřehu tento den bude také tančit - na party Funk Harmony se bude hrát hlavně tech house. 

Neděle by měla být dnem odpočinku, pakliže máte ještě síly, zajděte třeba na pravý old school - koncert Jasné páky v Akropoli!

Připravila: mia

Poslední komentáře