Zpět

Párty tip na týden 17.3. - 23.3.



Příští týden se v Praze konečně objeví Brit Tony Colman, aka London Elektricity, kterého bude doprovázet dvorní MC Wrec, takže čekáme Roxy nabité až po půdu! Co se ještě děje po naší zemi zajímavého?

Pondělí

V pondělí vás opět pozveme na akci Free Mondays s Chronic City. V klubu Akropolis zahraje Vypsaná fixa. Pokud chcete zakalit až do úterního rána, jděte do klubu M11 na Thank God Its Monday! Hraje se jako vždy rap a rnb.

Úterý

V Crossu bude koncertovat na akci Mighty Cross Juventude Matilda z Brazílie, VT Marvin, v dolejším patře se bude hrát reggae. V Sasazu vystoupí Bastille, koncert byl původně plánován na podzim. Na Flédě proběhne studentská akce Právnické půlení. V hradeckém klubu Level proběhne studentská UHK Sunglases party, kam je doporučený vstup s brýlemi!

Středa

Ve Stormu se konají pravidelné středy grátis, tedy bez nutnosti platit vstup. Tentokrát se zde bude hrát reggae a DJs Wilda Panda aka W23 & Murte. Movie´s bar club pořádá Student party, hraje se house. Nechcete strávit jaro sami? Vyzkoušejte Tokátkovu seznamu v klubu Magnum! Hraje se až do rána.

Čtvrtek

Ve čtvrtek se v Roxy sejdou milovníci zeleného dýmu a pěstování rostlinek. Koná se zde totiž Cannabis Cup, zahraje také Krafty Kuts! Máte chuť na pořádný nářez a tekno? Navštivte klub Červ a Intoxicated panda party. Party Wasted se uskuteční na brněnské Flédě s kapelami a DJs.

Pátek

V klubu Storm se koná akce Bash Beats, pěkně tvrdé techno hrají Underdogz z Brazílie a Brit David Moleon. V Roxy zahrají již zmiňovaní London Elektricity. White Mission s DJ Jamesem Hawkem pořádá Movies club. The men vystoupí v pátek v Lucerna Music Baru. Druhé patro nabízí party Torontes s Nickem Diamondem z Kanady, Subgatem a Lillou. Manack slaví narozky v brněnském klubu Mersey, hrát se bude house a nu disco. Na Favále se koná party Headshot, hraje se rap a bass music. Ostravský klub Fabric tento den láká na dnb, Dvoiku Troiku a Dynamite Night. Hiphop nightse koná v těšínském klubu Bugsy. Hiphop se bude hrát také na Gazda Urban Night v klubu City Lounge v Českém Krumlově. Do jabloneckého klubu Woko se přesouvá další díl turné Vladimira 518, LA4, Jamese Cole a dalších.

Sobota

V sobotu se můžete zúčastnit ve Stormu drumandbassového speciálu BreakArt free saturday, vstup se neplatí. Na akci Elements v Roxy vystoupí skotské duo Slam. Dan Cooley vystoupí opět na Colorful House v Chapeau Rouge, zahraje také Loutka. DJ Matamar zve na akce Deep Deer do klubu 360°Lounge Bar. Plzeňský Pantheon nabízí party Connection. Disco Ballagio v Říčanech pořádá seznamovací party Šrouby a matice. Mostecký klub Neprakta nabízí opravdovou bombu - party s přední trancovou vokalistkou Emmou Hewitt! Vladimir 518 a spol. se tentokrát přesouvají do klubu Paladium v Hodoníně.

Neděle

V neděli vás pozveme na koncert. Hraje funkový mág Fred Wesley a akce se koná v Lucerna Music Baru!

Připravila: mia

Poslední komentáře