Zpět

Párty tip na týden 18.11. - 24.11.



Příští víkend bude na akce skutečně bohatý. Vybírat si můžete jak z velkých halových akcí, jako je třeba Apokalypsa, nebo Hospitality, ze zajímavých klubových vystoupení, nebo se nabízejí koncerty, na které budete dlouho vzpomínat, jako třeba Primal Scream v Lucerna Music Baru.

Pondělí

Úterý

Středa

Čtvrtek

Radost FX láká na Fx Bounce! Pentifull & Friends Special. Klub Červ přivítá fanoušky tvrdších žánrů na Červteku. Thursday Celebration s DJs DJ's Lafayette, Uwa, Lucaso a Sunbeamem můžete navštívit v klubu Coco Cafe.

Pátek

Právě v pátek se konají dvě velké halovky, ve dvou velkých městech. Hospitality v Praze potěší milovníky dnb, neboť zde hrají taková jména jako např. Camo a Krooked. Apokalypsa v Brně pak přiláká ty, co milují techno a třeba Josepha Capriatiho. V Roxy bude úřadovat housový mistr Kevin Saunderson. Pokud byste chtěli jít zdarma, mrkněte na našei soutěž! Rezonance ve Stormu přinese třeba Anime, krásnou Italku, co hraje hradcore. V klubu Radost FX se vrátíte do léta a surfingu, koná se zde opět Surftrip. Klub U-Turn v Mladé Boleslavi pozval Pavla Bidla na party 10 let Wonderbeatu. Českobudějovický Komiks pořádá párty Dirty Dancing, na které bude znít dubstep. Pumpa Negra v Havlíčkově Brodě přitáhne fanoušky hardteku, ale také house a drumandbassu na akci Wild Bronx vol.2.

Sobota

Sobota nabídne třeba Warm Up MAGNETIC festival v klubu Retro, vstup se neplatí. Klub Experiment v Liberci zce na taneční akci Re:fresh. Klub Božák v Teplicích pořádá party Basstards, kde se bude hrát dnb a techhouse. Zlínský Block 12 přináší party DJ Lab, kde se hraje dnb. Klubovou verzi festivalu Kačeři s DJ Loutkou a dalšími připravil KD Březnice. Jihlavský klub Xanadu pořádá Houseový nášup s DJ Fugazem. V klubu Stoun vystoupí Prago Union.

Neděle

Poslední komentáře