Zpět

Party tip na týden 19. 12. - 25. 12. 2011



Štědrý den je za dveřmi. Všude je vidět zběsilé a vystresované lidi pobíhající po nákupních centrech se snahou všechno stihnout. Je to takhle každý rok a zřejmě už tomu jinak nebude. Já se tomuhle davovému šílenství zatím poctivě vyhýbám a snažím se udržet si klid. Ale co si budeme povídat, ten předvánoční stresík prožívá stejně asi každý z nás a zasloužíme nějaké to odreagování. Já se jela včera odreagovat do Špindlu.

Pondělí

Určitě stojí za zmínku klub Roxy se svou pravidelnou párty FREE MONDAYS live, kde bude tentokrát na živo vystupovat .. no.. to prostě jmenovat nejde :) Jedná se  o elektronický audiovizuální projekt, který prý opravdu stojí za shlédnutí! Další pondělní akcička pod názvem FREESTYLE MONDAYS OPENMIC proběhne v clubu Chapeau Rouge. Vystoupí tam Dj Elka, MC Metoděj a další. Takže pokud máš chuť na freestyle, neměl(a) bys chybět. Tak a do třetice pro brňáky. V brněnském klubu Fléda se můžeš těšit na dnb akci s názvem FREE DNB MONDAY.

Úterý

Úterní noc zasvětil klub Radost FX studentům. Proběhne tam studentská párty pod názvem NATION 2 NATION na které budou hrát Dj BIG J a Dj Rico. Párty není jen pro studenty!  Jen budeš mít dražší vstupné, než štůdent :) Další akce bude ve stylu  hip hop huraaayy a ponese jméno MORE THAN HIP HOP. Koná se v clubu Cross. Vystoupí Rest & Idea & Fatte & Inside & Trusty. No a jestli jsi z Liberce, tak v klubu Vlak budou pouštět DJ´s breakbeat a dnb na párty jménem DROP THE BOMB.

Středa

Haló haló do Brna! V klubu Favál se bude konat session MEAT FLY VÁNOČNÍ BESÍDKA 2011. Hrát se bude hip hop a proběhne soutěž o věcné ceny v kategoriích: BEST MASK, BEST REAL MUSTACHE, BEST GIRL EROTIC MASK. Takže nahoď masku a vyraž! Pražákům asi nemusíme připomínat pravidelnou středeční WEDNESDAY 4 FREE v klubu Mecca, kde tentokrát  zahrají DJs: Tommy Rogers, Lafayette, Marty Fish a Big Jay. Mecca si pro tebe připravila HAPPY HOURS : OD 22:00 hod. do 00:00 hod. -> 1+1 drink zdarma - Kup jeden drink a druhý máš zdarma! A to se vyplatí ;) A do třetice Roxy s párty LOUNGE PARTY in Kick Da Night, kdy mixážní pult obsadí  DJ´s Bon Finix a Adam Cloud.

Čtvrtek

Pokud chceš vidět, jak to rozjedou dóst šikovný dýdžejky, nabíhej do YES! clubu na pravidelnou akci GIRLZ ATTACK. Jmenované dámy jsou: MISS DUCKIN' (France ), ELITE (Prague) a K.SANDRA (Prague). Tak jako patří sníh k zimě, patří i neodmyslitelně čtvrteční pražská noc mejdanu FX BOUNCE , tentokrát speciální X-Mas SPECIAL Radosti FX. Tentokrát se můžeš těšit na kombinaci : DJ KWÉ (FX Bounce! 360 Production, Prague), DJ JORGOS (Radio Spin 96,2 FM, Prague), DJ RAWAL (Radio Spin 96,2 FM, Prague) a special guest: DJ ORION (PSH/Bigg Boss/Black Starr, Prague). Pro liberečáky bych tady měla mejdan s názvem MAXIMAL v klubu Perpetum.

Pátek

Dj Tráva v Roxy! Mejdan pod názvem X-MAS PARTY. Jeho host Dj Raidem. V Mecce se koná WHITE PARTY. Louny se zatřesou v základech. Dnes je tam dost velká akce. Jmenuje se 15 YEARS KYAU & ALBERT! s místem konaní IMPREIUM MUSICLAND. Nejen že na vstupu dostaneš free drink, ale můžeš si i zapařit nějakou tu hru v games zóně. Chystá tě tam pestrý program, takže neváhej. V Českých Budějovicích je to dnes o PŘEDVÁNOČNÍ BATTLE PARTY v klubu Street beat. V Táboře se děje CHRISTMAS ANGELS PARTY, kde rozpráší andělský prach DJ Tony Angelo. A klub? No přece klub Kotnov . Je toho dneska vážně hodně, takže zbytek najdeš v celém Párty kalendáři ;)

Sobota

Přeji ti krásný ŠTĚDRÝ VEČER!:) Jestli už jsi po véče a máš vybalené dárky, pobyl(a) jsi s těmi nejbližšími, strávil(a) šťastné chvíle pohody a klidu  a už máš roupy vyrazit, zvu tě. Jen musím podotknout, že dost klubů má v tento den close. Pražská  Mecca to není, ta jede a proběhne tam párty… jaká? No jaká asi… CHRISTMAS PARTY :) Párty startuje o půlnoci. A co třeba na lodičku? Bukanýr je ready s párty SMALL JESUS. A další Jesus, tentokrát SANTA VERSUS JESUS Yes! club. Program je vážně nabitý, takže sleduj info o párty! Zmíním alespoň to, že proběhne battle o peníze a LIVE MCS: PLANET HOUSE JAM! No ale hlavně spousty DJ´s.  Pokud máš rád funky, zajdi a jsi v Brně, zajdi na ŠTĚDRÝ VEČER - FUNKY NIGHT v klubu Fléda. No, a kdybys chtěl nějaký soukromější zážitek, ale silný a půjdeš náhodou kolem Vinohrad, zastav se posedět a popít v našem oblíbeném Fermé ;)

Neděle

Boží svátky : SUPERCROOO v Božáku v Teplicích, to je jasný :) V táboře je zase THE DAY AFTER. Jasně, správně, v Kotnově. Vystoupí tam Dj Martin Frank, takže věř, že si dobře trsneš. A Praha ? Tam bych volila příjemný CHILL OUT SUNDAYS KU baru. Zahraje DJ Steri. To si myslím bude taková příjemná tečka za ještě příjemnějším,  svátečním víkendem ;)

ollie

Poslední komentáře