Zpět

Party tip na týden 20.2.2012 - 26.2.2012



Únor se nám blíží ke konci, podobně jako zima a k jaru je to už jen krok. Kruté mrazy pominuly a z klubů se vrací zase o něco příjemněji. O důvod víc, proč si někam zajít zatančit a nezavírat se doma! Klubová sezóna je v plném proudu a v naší nabídce najdete přehršel akcí, ze kterých si vyberou jak fanoušci techna, tak house, jungle, nebo třeba hiphopu. Podívejte se sami!

Pondělí

V pondělí začínáme s nabídkou párty, které jsou sice zadarmo, ale rozhodně ne nějak méně rozjeté. Tradičně se super kalí a tančí v plném Roxy na Free Mondays, kde tentokrát zahraje jako live act brněnský dýdžej a milý chlapík Peter Pea, dále pak Jay ze Slovenska, Rusty Fox a Papioil. Do klubu Chapeau Rouge zajděte na hiphop a akci Freestyle Monday s dýdžeji Shock'o, Watra a F.I.L. Restartovat po náročném víkendu se můžete v klubu Yes! na tradiční akci Restart. Zdarma se dostanete také na brněnskou Flédu, kde se bude hrát drumandbass na akci Free DNB Monday. Další brněnský klub Perpetuum nabízí večer Monday Vibes v rytmu dubu a reagee.

Úterý

Pokud budete mít v úterý chuť bouncovat v rytmu hiphopu, zaskočte do klubu Yes! na akci Spotlight Jam zahraje Black Jesus a Tony Motyah. V Roxy se koná večer Late Night Acoustic, kde zazní indie punk v akustickém pojetí. Do klubu Óčko v garážích pražského kongresového centra je možné zajít na akci Czech and Slovak Nation2Nation party, kde zahrají DJ Petr Zvěřina, M.K, Chris 93 aPaul Bulva.  Brněnský Favál uvítá studenty na začátku semestru na akci Semestr Welcome. Frýdecko-místecký klub Stoun bude znít v rytmu jungle a electra, na akce Electrobeat Theatre přitom nezaplatíte vstupné ani korunu.

Středa

V pražském klubuz Insomnia na Praze 4 se ve středu koná párty, kde se bude hrát drum and bass pod taktovkou dýdžeje Koobi. Tolik módní dubstep zazní na Dubstep Wednesday v oblíbeném pražském klubu Chapeau Rouge, kde bude desky roztáček DJ Hlava. Ve středu se hraje v novém pražském klubu Bogota Dancehall. Útulný klub Touster nabízí párty Just the Nights dýdžeji Beck a Mark Evil. 4.narozeniny slaví S klub v Liberci. V budějickém klubu Paradox bude hrát DJ M(i)ke. V brněnském Perpetuu bude znít drumandbass na akci DNB Night s dýdžeji Rybizzz b2b ElWac, Dubler, Shim a Kamikazeboy. Dubstep se bude hrát na na akci DubStep Speciál ve znojemském klubu Gogo.

Čtvrtek

Ve čtvrtek se koná v pražském klubu Yes! večer a noc ve znamení dubstepu. Na akci Wobble Blaster zahraje nadějný producent z kanady Zimo. Ve čtvrtek zní tradiční v Radosti FX hiphop, tentokrát na akci February Godzilla s dýžeji Kwé, Noir a Rawal. Ve čtvrtek můžete zajít do rozjetého pražského klubu Ateliér na Absolut Night s dýdžeji Mark Twin a James Lurk. V brněnském Perpetuu se bude dupat na techno na akci Maximal, na které hraje tradičně známý dýdžej Kaisersoze a další.

Pátek

Pátek párty je svátek a před vámi se rozevírá mnoho možností, kam zajít. Stačí si jen vybrat styl a oblíbeného dýdžeje. Opět po měsící můžete zajít do Radosti FX zamáčknout slzu na tak trochu nostalgickou párty Remember house, kde se hrají desky jen do roky 2000. Vinyly zde budou roztáčet Loutka a Bidlo. V Roxy bude tradičně plno, jak už to bývá na párty Bush, tentokrát s Brookes Brothers.  V protiatomovém krytu, tedy klubu Cover Place se koná Bunker party volume 3 s dýdžeji DOUBLE J, CHIK, DRYMAN a BABYLON ROCKER, takže zazní dubstep. Klub Ateliér v Praze 2 zve na Shake Stream, kde zahraje i brněnský dýdžej Orbith. Žižkovská noc se koná hned v několika klubech najednou. V Matrixu se po půlnoci uskuteční afterparty, na které se bude hrát drumandbass, dubstep a breakbeat. V klubu Golem ve Zlíně zahraje živě hiphopová Moja reč! Housový večírek Dancing House Night můžete absolvovat v libereckém klubu Experiment s dýdžeji STARKS a MOWGLEE. Na brněnské Flédě se sejdou všichni milovníci drumandbassu z labelu Hospital, protože zde na noci Break4beats zahraje Temper D a další dýdžejové.

Sobota

V sobotu se v Roxy koná oblíbená noc Climax, tentokrát s dýdžejem Tomem Vagabondem. Do pražského klubu Insomnia vás pustí jen v bílé, protože se zde uskuteční White Dress Code Party s dýdžejem Operativo a Bruklynem. V Sasazu zahraje Wippenberg na akci ZOOM with special guest Wippenberg. Na DJ Martez Ortega můžete zajít do klubu Theatro Music club, kde bude hrát na XXL Staruradys. Jungle se bude hrát ve Slaném v klubu BAT.Music space na akci Touch the jungle s dýdžejkou Ja-Ne a dále Eddrumem a Mystifem. V klubu Experiment v Liberci zažijete Vinyl Dream s dýdžeji EAZY, NEXT a LANA.

Neděle

V nedělí seznam párty tradičně prořídne a ty zbylé se nesou hlavně v pomalém rytmu chilloutu nebo reagge. Klub Yes! vás uvítá i v neděli na akci FABULOUS SUNDAY SWAGGA s dýžeji Swaggar a Teddy Ziggy. Na blackmusic je možné i v neděli zajít do Akropole, kde se bude hrát na akci Rocaflex DJs Scarface.

Poslední komentáře