Zpět

Párty tip na týden 20.4. - 26.4.



Na příští pátek se jistě velmi těší všichni Brňáci a nejenom oni. Koná se totiž zdejší klubový svátek, party Elektra, na kterou tentokrát přijede skutečná legenda ze Spojených států a pan dýdžej John Didgewee. 

Pondělí

V pondělí zahraje na Free Mondays v Roxy kapely Code Love a I love you hanney buny, následovat bude vystoupení dýdžejů Aiffel, Rusty Fox vs. Papi Oil, Radex. Nekuřácký klub La Loca opřádá party Monday Smash. Chris Pera. Na Flédě v Brně se uskuteční koncert Wovenhand

Úterý

V klubu Lucerna Music Bar zahraje MIG 21. V klubu Akropolis zahraje na party Bushido na Malé scéně DJ Chocky. Na Flédě si můžete zatančit na party Spring Opening, jde o afterparty po vysokoškolské party Chodbovka, hraje DJ Brian. 

Středa

Na DNB Wednights v klubu Storm se vstupem grátis tentokrát vystoupí DJs Volume Plus, Skáčko a Feela. V Crossu bude tentokrát pěkně živo, zahraje zde třeba kapela Švihadlo a tančit můžete také na psytrance. Jihlavský klub Xanadu zve na party Studentská středa.

Čtvrtek

V Lucerna Music Baru se představí americká zpěvačka Beth Hart. V Radosti FX můžete tančit na hip hop na FX Bounce, tentokrát From Stodolní to Prague. Na brněnskou Flédu přijede pražská kapela Luno

Pátek

Máte rádi hardstyle? Zajděte do Stormu na Headhunterz. V klubu Magnum bude slavit narozky DJ Beck. Na Flédě proběhne tolik očekávaná Elektra s Johnem Didgeweedem. DNB akce Trident on tour s DJ BTK se uskuteční v ostravském Fabricu. Plzeňský Pantheon zve na Air Festival Warm up, hraje Rita a Andre. Klub Mexx v Telči pozval Ektora. Mladoboleslavský klub U-Turn pořádá House of U s DJ Skipworkerem.

Sobota

Klub Storm nabízí RAM Night Afterparty s Phase. V Roxy se bude dusat na Climaxu, hraje také Javas. Pardubický Gimplet pořádá party Night Ride. City Lounge v Českém Těšíně láká na party Around the World, hraje Dj Mike. 

Neděle

V Akropoli se koná Sunday Dubwise

Poslední komentáře