Zpět

Párty tip na týden 21.10. - 27.10.



Příští týden se naplno rozbíhají oslavy 21. narozenin klubu Roxy, které budou zahrnovat třeba koncert Morcheeby, nebo vystoupené Sebastiana Legera či Andyho C. Ke gratulantům se připojujeme i my a přejeme ti, mlé Roxy, aby nás těšila minimálně dalších 21 let!  

Pondělí

Oslavy Roxy začínají v pondělí koncertem Engine Earz Experiment a Jenny G, jejíž krásný hlas známe z mnoha drumandbassových hitovek. V klubu Lucerna Music bar vystou Steel Pulse, hrdinové reggae. V brněnském Livingstone clububude úřadovat DJ Wonka. Další brněnský klub Mersey připravil Silent party, party, na které panuje naprosté ticho a veškerá muzika jde do sluchátek.

Úterý

Úterý vám může zpříjemnit Fairytales Tuesdays v klubu Chapeau Rouge, zahraje DJ Archer Clark. V klubu Akropolis bude koncertovat Anne Brun. Zlínský Block 12 přináší párty, na které bude hrát Tomino a Myslivec, jinak členové kapely Midi Lidi. Hradecký Level Music Club přináší studentkou party All for you Night.

Středa

Na koncert můžete vyrazit do Rock Café Praha, kde zahraje Xavier Baumaxa. Retro Music Hall pořádá párty s DJs Shorty a Jaqullin. Duplex nabízí Free Wednesdays se vstupem zdarma. Na Rezidents wednesdays můžete zajít do plzeňského klubu Midi bar. Českobudějovický klub Mighty Bar Velbloud bude patřit fanouškům reggae, koná se zde akce Reggae Bashment, na které hraje Space Fejsas a Pa Soundsystem. DJ Ollliie bude míchat muziku v brněnském Livingstone clubu. 

Čtvrtek

Ve čtvrtek se koná v Roxy koncert Morcheeby, na který se jistě těší mnoho z nás. V klubu Cross se uskuteční party Crosska, vystoupí Face The Fax a další. V klubu LUCERNA Music Bar bude koncertovat Mos Def, legendární rapper. Brněnský Sklenick pořádá party Phnite, na které se bude hrát jungle, breakbeat a funky.

Pátek

V pátek se vám dostane v Roxy skvělého dnb nářezu od Andyho C. Fungl nový klub Storm nabízí Shogun Audio Night s Alixem Perezem a dalšího. Máte rádi psytrance? Tento druh se zde příliš často nehraje, takže musíte vyrazit do klubu Cover Place na Flying Circus. Ektor a DJ Wich vystoupí v klubu Galaxy Hrdly. Ostravský klub Fabric nabízí DJ Ferryho Tayle na party Crystal. V českokrumlovském klubu City Lounge proběhne party We love house s DJ Brianem. METRO Chill out club v Olomouci zpříjemní pátek akcí Brainwave s DJ Smackem, takže se bude hrát dubstep. Pardubický Žlutý pes pořádá DNB Conference.

Sobota

Sobota přináší třeba Soultrain Weekender - Reflection show New  v klubu Radost FX. Liberecký EXPERIMENT nabízí partičku Leep Deep z Prahy a hrát se bude house. Hradecký klub Event Music Bar pořádá akci, na které vystoupí Dr. Kary. Pardubický Gimlet music bar  vás zve na Storm Wow Night s Michaelem C. Klub K2 v Českých Budějovicích láká na XmiX, party plnou techna.

Neděle

V neděli pokračují narozeniny Roxy, tentokrát koncertem Everlasta.

Připravila: mia

Poslední komentáře