Zpět

Party tip na týden 23.2. - 1.3.



Tento týden poctí Roxy svou návštěvou 2Many DJs, takže zde vypukne pěkná divočina! A pokud chcete zažít nevšední nářez, nezapomeňte se vydat do klubu Magnum na SveTece! 

Pondělí

V Lucerna Music Baru vystoupí rámci Boomboxu Looptroop Rockers. V Roxy se uskuteční jako vždy Free Mondays, hrají Baru a Mono Love, DJs CJ Fox, Tommaso, David Ferraday. 

Úterý

V Crosssu proběhne večírek nejenom pro vinylové nadšence Vinyllife. Brněnský Favál zve na Farmaceutické půlení, hraje DJ Schaff. 

Středa

Středa patří v klubu Storm Wednights, tentokrát hrají hoši z Shamanic. Vstup se neplatí. Budějovický Paradox pořádá Big Wednesday s DJ Marotha.  V olomouckém S-Cube proběhne Univerzitní swingová horečka

Čtvrtek

Roxy nabízí náplast za zrušený zářijový koncert Yanna Tiersena. Brněnské Perpetuum zve Přijď vykopnout víkend, hrát se bude electro a house. Olomoucký S-Club bude slavit 70. narozeniny Boba Marleyho

Pátek

V Roxy vystoupí 2Many DJs. V klubu Storm vystoupí prvně DJ Bidlo, a to na deephousové scéně, dále se bude hrát dnb. V klubu Magnum se objeví DJ SveTec. Brněnské Sono pořádá party Stability, hraje Gary Beck. V klubu Staré Lázně zahrají PSH a další. 

Sobota

Do klubu Storm můžete vyrazit na afterparty po LIR Winter. Klub Galaxy Hrdly  zve na Hardwell Musics DJ Vandakem. Ostravská Bogota pořádá HipHop Night vol.9- 10 Let RK.

Neděle

V klubu Akropolis se bude konat Housemania

Připravila: mia

Poslední komentáře