Zpět

Párty tip na týden 23.7. - 29.7.



I příští týden se nabídka zahraničních hvězd soustřeďuje spíše na festivaly, ale to neznamená, že by kluby měly zavřeno - program se zde koná skoro každý den. Podívejte se, kam můžete příští týden zajít tancovat a kde to podle nás bude stát za to!

Pondělí

Tradiční pondělní mejdan v Roxy Free Mondays nese tentokrát podtitul In nightpunk, takže budou hrát Lucas Hulan a Lumiere spolu s Carlos Squint. Do útulného vinohradského klubíku Abstract můžete zajít na akci MY CUM BASS-BREAKZ SHOT, čekejte příjemnou kalbu ve spíše menším prostoru, na které bude hrát dýdžej Macumba 55. V Chapeau se bude hrát latino - na akci C'MON! vystoupí dýdžej Romario. Zlínský klub DJLab bude tento den hrát hip hop & rnb.

Úterý

Každé úterý se v klubu Duplex koná akce LA MUSIQUE DIVINE, na které zahraje italský dýdžej Chris 93. Úterky jsou pro změnu v klubu Yes! zasvěceny hip hopu a akci SPOTLIGHT JAM, na které hraje Black Jesus a Tony Mofyah. Holky vstup neplatí. V Crossu se bude hrát na dvou stage - na DNB FIRE & HIPHOP FUNKY BEATS vystoupí třeba dnb dýdžej Mersi, anebo hip hop hrající Yukimura. Studentská party Student Calling se zase tradičně koná v klubu Kostel. Hrají MARCOS, PIERRE MARCO a Tony Angelo.

Středa

Středy patří v klubu Lávka party Good Vibration, na které hraje dýdžej Scarface. Do brněnského klubu Sedmé nebe můžete zajít na Nebeskou párty, na které bude hrát DJ Ivo Hilszek a těšit se můžete na housovou smršť. Majkl Spirit vystoupí tento den v dalším brněnském klubu XXL. Pařit můžete také na pláži - v klubu Free-d-bar na pískovně v Mlékojedech vystoupí tuto noc David Justian On The Beach and friends. Hrát se bude progressive a house. V klubu Gogo ve Zlíně se pořádá akce DubStep Special s dýdžejem Fungem.

Čtvrtek

Ve čtvrtek můžete vyrazit do klubu Černá ovce na party Be My Baby. Zahrají Rocco di Sharpez a DJ Dr.J a pozor, všechny holky mají koktejly za půlku! Sympatický klubík Abstract uvádí akci BASS FREQUENCY, na které zahraje TCHUNHAS a PRECISE DEVIANT. Na Bukanýru se odehraje party Unplugged, na které zahrají Face, Kaplick a Yannick. V brněnském klubu Tabarin bude ve čtvrtek hrát Andy Smitth.

Pátek

Pokud nedáte v pátek přednost některému  z festivalů, můžete vyrazit například do klubu Roxy, kde se koná Sympathy for House. Za mixák se postaví například Fatty M. Tolik oblíbená párty Remember House se odehraje jako vždy v Radosti FX, tentokrát kromě Loutky budou desky vybírat Vectif a Vilém. V klubu Experiment v Liberci se uskuteční MIXTAPE @ DJ JOCK, kde bude hrát třeba Ezwell, takže zazník hausík. Klub Gimlet v Pardubicích nabízí tento den párty DJ NEO presents The Essential Mix, což je jistě záruka značné kvality! Drum & Bass Night se bude konat v klubu La Grada v Mělníku. DJ MARTIN FRANK (SUPPORT MIKE SHIKY) bude hrát v českolipském klubu Luxor F.T.C.

Sobota

Pokud budete chtít v sobotu tančit v rytmu trance, zajděte do klubu Toaster, kde se koná Trance Euphoria. Brněnská Fléda nabízí tento den pro změnu hip hop a SUMMER SENSATION. Klub Galaxy v Hrdlech u Litoměřic tento den pořádá DNB party volume 2., na které budou mixovat Dj TONY,DAVE a Dino. Klub Stoun ve Frýdku Místku tentokrát pořádá párty pod širým nebem - hrát se bude housík a v zahradě klubu. Na SATURDAY FEVER můžete vyrazit do budějického klubu Paradogs, hraje dýdžej Ramel.

Neděle

V neděli se nabízí opět Beach party ve Žlutých lázních, kde dýdžejuje Phil Crow, Rami a Billy Bright. Případně můžete zajít do Music Club Zlatý Strom na party DANCE MUSIC SET, kde bude hrát dýdžej Lewis, a to trance!

Připravila: mia

Poslední komentáře