Zpět

Párty tip na týden 23.9. - 29.9.



Poslední zářijový týden přinese Elektru s hvězdným hostem - autorem hitovky Oma a dalších. Fléda bude jistě praskat ve švech!

Pondělí

Pondělí je tu a vy můžete zajít na prověřenou klasiku - a to sice do Roxy na Free Mondays, k tanci a poslechu hrají Lucas Hulan a Lumierre. Cross uvádí také oblíbenou akci - tradiční Los Tekkenos, nahoře budou hrát Izstvy, Happy live set, Samur živě, Samaz, Grinch, Hergot, Gramo a na Electro Stage pak Skritek, Dr Smeghead, Soundquistador a Beboy. V Lucerna Music Baru budou hrát The Boxer Rebellion.

Úterý

Duplex nabízí jako každé úterý Club Mint. Dále můžete navštívit party Dig deeper v klubu Bogota, kde se bude hrát dubstep. Chapeau Rouge pořádá Partilisiocius, desky bude pouštět Lu Michell a Poeta. Poprázdninovou party připravil hradecký klub Level Music Club.

Středa

Nový klub Top Gear pořádá party, na které vystoupí a svůj prověřený sound nabídne DJ Loutka. Na brněnské Flédě vystoupí rapová kapela WWW. V ostravské Bogotě se bude tančit, ve středu se zde koná Wednesday (Re)generation. Reggae Bashment je party, na které se hraje reggae a jungle a koná se v českobudějovickém klubu Mighty Bar Velbloud.

Čtvrtek

Fx Bounce je rovněž zavedená party, víte, že se budou slavit již 8.narozeniny FX BOUNCE čvrtků? Opět se zavedenou sestavou Kwe a další. Music Club Zlatý Strom nabízí pro dívky vstup zdarma a party Underground dance night. Máte chuť na jungle? Pak navštivte ve čtvrtek Styx smart club, kde bude hrát Kan-jacca. Café V Lese nabízí koncert polského písničkáře Peter J. Bircha.

Pátek

V pátek se můžete zúčastnit ještě jednoho z posledních festivalů - na studentském festivalu Proudy zahraje třeba Subgate, Wladimir 618 nebo B-Complex. Cover Place pořádá Tatoo Adrenalin, kde zahraje Kan Jacca. Club Havana nabízí Havana Night, noc, na které zní house. Oficiální zahřívací party k Trancefusion se tento den koná v klubu Duplex, hrají Talla 2XLC, Darren Porter, Dave Schiemann, Rossignol, Dusk a K1aptcha. Otevírá se nový klub Magnum Club & Restaurant a zahajuje akcí s Michaelem Burianem. Na brněnskou Elektru v klubu Fléda zavítá Kölsch. Party Remember House se již nějaký ten pátek koná v libereckém klubu Experiment. Hraje jako vždy Pavel Bidlo a další. Jungle se bude hrát v jihlavském klubu SOUL music club na Face of Drums No.6. Užít si ho můžete také v klubu Kravín ve Valašských Klobukach na akci Drumland s dvojkou One way.

Sobota

Na pražském Výstavišti proběhne všemi trancaři těžce očekávaná Trancefusion, letos třeba s Judgem Julesem. Na Štvanici se pro změnu bude konat Mistrovství ČR ve skateboardingu. Klub Chapeau Rouge  přivítá Paulieho Garanda. Hip hop se bude hrát také v klubu Galaxy Hrdly, kde vystoupí Johny Machette. A do třetice vás pozveme na hiphop, tentokrát do klubu Disco Ballagio v Říčanech na Indyho a Wiche. Dance Club U Kolji pořádá party Houseland vs Cinda, hraje třeba Lucca, nebo Orbith. Afterparty po Elektře se Subgatem a dalšími se bude konat v brněnském Perpetuu.

Neděle

Nedělní party pořádá třeba klub Yes! Tam můžete zajít na akci Every Sunday groove. Hraje se hiphop.

Připravila: mia

Poslední komentáře