Zpět

Party tip na týden 26.3.2012 - 1.4.2012



Tak pokud jste tomu nevěřili, ted už nemusíte váhat. Jaro je tady na plné pecky, takže se nabízí naprosto ideální program - posezení na zahrádce a potom rychle do klubu na pořádný tanec. Co nás příští týden čeká? Koncertovat budou zase Skyline, na horách se bude tanečně zavírat sezóna, z Prahy se na jednu noc stane město, kde sídlí slavný klub Ministry a také se můžete zajít podívat do atomového krytu na skutečný dýdžejský maraton, ale hezky popořádku!

Pondělí

Takže tu máme pondělí. Jeden z největších mejdanů se v Praze tradičně odehrává v Roxy. Na Free Mondays tentokrát vystoupí K.Sandr, Miss Duckin, Denyssa, CJ FOX, Wecca a Piri, takže tu bude pěkně dámský večer a jistě velmi taneční! Pokud jste po víkendu poněkud grogy, běžte na Re:start do klubu Yes! Na hip hop je v pondělí možné zajít do Chapeau, kde bude na akci PARTY LIKE A ROCKSTAR! hrát kdo jiný než dýdžej Rockstar. PP čili Pondělní Posezení slibuje brněnské 7.nebe. Další velmi pěkný brněnský klub Vyhlídka nabízí akci Arco, kde se bude hrát funky´n´jackin´house.

Úterý

V úterý na vás čeká v klubu Chapeau Rouge akce s výhrůžným názvem Dance or die, nemusíte se ale rozhodně nijak bát - zahraje půvabná dýdžejka DJane Lu Michell , hrát se bude r´n´b. V úterý budou opět koncertovat Skyline. Tentokrát v olomouckém klubu S cube. Další olomoucký klub nabízí ten den taneční párty, kde vám prý bude horko jako na Havaji. Takže pokud budete chtít třeba ještě po koncertu Skyline tančit, doražte do klubu 15 minut na Summer All Night vol. 2.

Středa

Na ojedinělou akci můžete dorazit, nejen pokud máte dredy do půl pasu, do klubu Matrix. Koná se zde Irie revolution vol. 4, na které se bude hrát ragga a konkrétně King Sound steppaz + Ragga Brigade: Dj BLofeLd, Dj Negast, Chrise Vern, Kapari Li-ponk, MC Zachy, MC PapaRasty a Dj Edemss. Vesele tančit se bude v KU baru na akci KU IN PROGRESS, kde zahraje DJ Richard Reynolds. Akce Dj Big Majkl – Oldies se koná na strahovském kopci -. v jednom z nejstarších klubů 001. Jungle se jako vždy hraje ve středu v brněnském Perpetuu na akci DnB Night, kde bude desky, cédéčka nebo mp3 z flashky pouštět  DJ Rybizzz, Kamikazeboy, You2, Spaboy a Dizztrickt. Ve středu si zatančíte také v Liberci, v klubu Vlak na akci DROP THE BOMB s dýdžeji Kadel a Dude.

Čtvrtek

Ačkoliv je všude kolem nás již jaro, rádi bychom vás ještě pozvali na hory. Konkrétně do Špindlu, kde se bude zavírat sezóna na akci BURTON ŠPINDL SPRING SESSIONS 2012. Program je neobyčejně široký, jen posuďte díky malé ochutnávce: Monkey Business, PSH, Vladimir 518 + DJ Mike T feat. Tereza Černochová, DJ Robot, DJ Jorgos, DJ Double J, DJ Mike Trafik... Pěkný holčičí nářez vás čeká v klubu Yes! na akci GIRLZ ATTACK. Hrát budou pochopitelně samé ženy: Sophie Watkins aka Miss Duckin´, K.Sandra a Sonja. Do brněnského klubu Perpetuum si udělají výlet hoši, co vyhrávají v pražském Toasteru, konkrétně na akci MAXIMAL Touster boys edition zahrají DJ Marty Fish, Tokátko, Ufi, DaMan, Wilda a Nois.

Pátek

V pátek - všech kaličů svátek mohou nostalgici zajít do Radosti na oblíbenou párty Remember, kde budou hrát ty nejstarší housové desky Pavel Bidlo, Loutka a Formi. Z klubu Ateliér se stane na jeden večer MINISTRY OF SOUND PRAGUE, kde zahrají Patrick Hagenaar z Británie, Loutka, MarcoS a Toni Glide. Klub Loungebar pořádá párty 3 Days EGYPT. První narozeniny oslaví také klub Yes! Gratulovat budou mnozí dýdžejové a čekat prý můžete spoustu různých překvapení! Do Roxy můžete vyrazit na akci HIP HOP STAGE TURN IT UP vol. 3 s Vladimirem 518 a Hugo Toxxxem. V libereckém klubu Experiment Fbude hrát dýdžej Ezwell, takže můžete čekat house, electro a techno. Na Flédě se pak můžete těšit na koncert nevšedního projektu - zahrají zde totiž PRINCE OF TENNIS, což se opravdzu moc často neděje! V poděbradském klubu FullHouse pak zahraje BELA EN,  MONOTOM a SABASTIAN DELUCA.

Sobota

V sobotu to v Roxy bude znít houseově - konat se zde bude CLIMAX tentokrát zde zahraje ANDREA FIORINO a MARTIN STREED. 40 dýdžejů v jednom klubu - to se hned tak nevidí. Přesně 40 jich zahraje v klubu Cover Place na GTFCKD DJs Marathon, jména zde vypisovat nebudeme, ale jedná se o ty nejznámější! Na volání housu čili House Calling si můžete zajít do klubu Insomnia, kde zahraje iB DUO. Prima techno si užijete jistě v libereckém klubu Experiment, kde zahraje například Skipworker. Na pořádný minimal si mohou zajít nejenom Brňáci do klubu skle, kde zahrají EVA PORATING, CLICK JOE, KELLYS. Velmi zajímavá párty s živým zpěvem se chystá v olomouckém klubu 15 minut, kde budou hrát Developing Artist Live - Tchunhas feat. Mother @ Work, Wolscha, Vik.

Neděle

Pokud se budete chtít v neděli vyklidnit i reggae, zajděte do Paláce Akropolis na PROSOUND SYSTEM DJs and SUNDAY DUBWISE DJs. Hrát budou DJ General Kryshpeen & MC Dr.Kary, DJs Mr.ISM ft. MC Turner. V Lucerna Music Baru se koná koncert DUB INCORPORATION. A pokud jste po celém týdnu snad měli málo alkoholu, zajděte na Rum Sunday Night do klubu Aloha Music Bar. Ochutnat zde můžete například dvanáctiletý rum Diplomatico!

Připravila: mia

Poslední komentáře