Zpět

Párty tip na týden 27.5. - 1.6.



Příští týden by měl opět proběhnout za krásného počasí. A opět je to o krok blíž k těm všem festivalům, které se na nás připravují. Pokud chcete již nyní nasát prázdninovou atmosféru a pčoasí tomu bude svědčit, můžete se již nyní vypravit do Mlékojed, kde předchozí víkend zahájili sezónu!

Pondělí

V pondělí zavládnou v Roxy The Glitch Mob, takže se zde bude tančit už od večera! Free Mondays se tentokrát nekoná! Na Freestyle Mondays můžete vyrazit do klubu Chapeau Rouge, amatérští MCs jsou vítáni! Chcete se naučit latinu? Právě latinsko-americké tance se budou učit v pondělí v brněnském klubu Mersey na akci Noche Latina!

Úterý

V úterý můžete zavítat do Lucerna Music Baru na Dub Artillery. Do klubu Cross je vstup zdarma a koná se zde koncert punkově Bongo Botrako. V brněnské Flédě se uskuteční koncert Get Dead. Ondřej Brzobohatý, Mirek Dušín českého showbyznysu, vystoupí v pardubickém Žlutém psu.

Středa

Středa patří v klubu Storm electroswingu, konají se zde Electroswing Wednight! Vstup je zdarma. V českobudějovickém klubu Paradox bude úřadovat DJ Marotha na party Re-Fresh Night.V pardubickém klubu Žlutý pes se pořádá noc Laminate, na které se hraje dnb a breakbeat. V ostravské Bogotě můžete navštívit Fatal Terror Session, hraje se drumandbass a jeho tvrdší odnože. Lemond Light up the party se koná v pardubickém klubu Dýdy Bába.

Čtvrtek

V Radosti FX se jako každý čtvrtek koná FX Bounce! Kromě domácích Kwé a Rawala hraje Lipi z Bratislavy. Stýská se vám po DJ Trávovi a jeho techhousu? Zajděte do klubu Chapeau na akci Lazy Lizard! V Coco Cafe Disco Baru zahraje DJ Uwa a Sunbeam. Olomoucký Bocca Club nabízí party Disko disko.

Pátek

V pátek probíhá v klubu Storm Warm up party na Svojšice. Hrají hvězdní Brookes Brothers! V Radosti FX se koná Ona Night, party Rádia 1 s Josefem Sedloněm a Danem Cooley. V brněnském Mersey vystoupí Michal Viktořík alias Vrtulník Michael V s rapovou show. Orbith zahraje v dalším brněnském klubu Abajo. Vplzeňském klubu Dance Club 28 se konají Dash Beats vol.II. Hraje se techno a minimal.Rapová Money Party se pořádá v dačickém klubu Kostka.

Sobota

V Roxy na party Climax zahraje kromě Chrise Sadlera také My digital enemy z Británie.  Ve Stormu ovládne gramce tuzemská techno legenda - DJ Igor Pataky! Akce se jmenuje Frequency Underground Techno edition. V brněnském Perpetuu zavládne také techno, na akci Equalizer zahraje třeba Deivis. Lemond Light up the party můžete navštívit v turnovském Disco May. Paradise Dance Night se ukusteční v kutnohorském klubu Planet.

Neděle

V neděli se bude v klubu Akropolis hrát reggae, zahraje ho třeba Swamp Safari sound system.

Připravila: mia

Poslední komentáře