Zpět

Party tip na týden 28. 11. - 4. 12. 2011



Trochu těm našim politikům rozumím. Hokejový zápas mezi Litvínovem a Spartou, na zimním stadionu Ivana Hlinky, jsem totiž strávil ve VIP sektoru. Musím přiznat, že člověk si na to lepší zacházení, jídlo a pití zdarma velice snadno zvykne. Navíc z té výšky mu po čase lidé přijdou jako takové stádo, které se buď raduje, anebo nadává. Žádná zásadní mentální proměna u mě naštěstí nenastala, po skončení zápasu jsem se totiž vrátil zase zpátky mezi proletariát a v litvínovské restauraci U Nudle si připomněl, kde je moje místo. Tady!

Pondělí

Dlouho jsem vás nepozval do pražského "Káučka" a tak to napravím při posledním listopadovém pondělku. DJ Steri J je šikovný a talentovaný mladík, prostředí klubu je sympatické, Ku Bar je v centru Prahy, čili dobře dostupný a pitiva je tam také dost, takže vlastně není moc důvodů proč nestrávit pondělní večer právě tam.

Úterý

Pakliže budete mít chuť se při úterku pořádně vytančit, nemůžu vám nedoporučit akci nazvanou DANCE OR DIE v pražském Chapeau Rouge. Tanec je určitě lepší než smrt, ale pozor na dehydrataci, abyste nespojili obé v jedno. K udržení homeostázy vám jistě dopomůže nabídka baru a k udržení pohybu na parketu pak britský DJ Tuco a DJane Lu Michell.

Středa

Poslední listopadový den předznamenává jediné - do konce roku zbývá měsíc, což také znamená, že za měsíc je Silvestr, kdy se budeme loučit s rokem starým a plni očekávání vítat ten nový. Znamená to ale také, že pokud nemáte zarezervovanou hospodu, chatu, případně byt rodičů vašeho kamaráda/ky, máte peška, anebo naopak setsakra štěstí, pokud ještě něco seženete. Nechcete-li sedět doma a koukat na televizní estrády nebo se toulat někde v ulicích, mrkněte na nabídku parties, které vám pro silvestrovskou noc nadělilo doklubu.cz, určitě něco vyberete. Jo a mimochodem, dnes proběhne finále Miss Mazanej Králíček!

Čtvrtek

Legendární punkovou kapelu Visací zámek není asi potřeba představovat, chlapci jsou již v předdůchodovém věku, ale pořád můžou hrát - přestože jim je padesát. Koncem roku vstoupí do své 30. sezóny a to si žádá řádnou oslavu. Pokud chceš být přitom, naber směr Palác Akropolis.

Pátek

DJ legendárního Radia 1 Josef Sedloň se postará o páteční párty na strahovské Sedmičce. Chceš-li kvalitní diskotéku plnou čerstvé a dobré muziky z labelů jako jsou Ninja Tune, K7! apod. určitě bys měl vážit cestu do sklepa studentské koleje označené číslem 007. Skvělá zábava za pouhých 50 Kč, to se vyplatí!

Sobota

Na sobotní večer se chystá vskutku exkluzivní párty. V pražské Mecce se sejde 18! předních DJs v čele se jmény jako je například britský DJ Gavyn Mytchel, jenž vydává svoje sety pod hlavičkou renomované značky Ministry Of Sound. Na akci Impress & Revis B*Day bys neměl chybět!

Neděle

A při neděli si dáme trochu dancehallu a když říkám dancehall, tak pořádný. Tím myslím, že do pražského Lucerna Music Baru v rámci svého turné dorazí top star tohoto žánru Beenie Man & Zagga Zow Band.

Poslední komentáře