Zpět

Párty tip na týden 29.4. - 5.5.



Příští týden se koná jeden z prvních open airů a zároveň festival za legalizaci jisté rostliny - v Praze proběhne populární Milion Marihuana March, kde můžete tančit na DJs, nebo poslouchat kapely - to své si tu najde jistě každý! Kluby nezahálejí a pořádají akcí přehršel. Vybírejte s námi!

Pondělí

V pondělí můžete zajít do Lucerna Music Baru na akci, která oslavuje narozeniny pražského Rádia 1 - koncertovat zde bude Tosca! Případně se po skončení koncertu ještě stavte v Roxy, kde na Free Mondays zahrají Pavel Faktor a Beda. Brněnská Fléda láká opět na Free DNB Mondays s DJs Kotlykem, Spoolem a dalšími.

Úterý

Úterý tentokrát není jen tak běžné úterý, ale jde o čarodějnické úterý! Druhý den je tedy volno a akcí se koná spousta. Tak třeba v Roxy se koná Springtime DNB Party s DJ Kamczou a Biosem. Duplex pořádá party Club Mint s DJ Rafaelem De la Rue, takže se bude hát hiphop a rnb. Klub Retro nabízí party Magic Witches, hrají všichni ti, na které jste z Retra zvyklí, jako třeba DJ Laffayette. Brněnský klub Tabarin pořádá party s Tommy Trashem. Budějovický klub K2 vás zce na UK and Czech Dance Charts s DJ Fox.

Středa

Pokud se nebudete líbat ve středu pod třešní, zajděte třeba do Roxy na May Day Party, na které budou Fatty M a Groof servírovat to nejlepší z housu, progressive a techhousu. Chris Sadler, Sweder & Milan Bilek vystoupí jako každou středu v Retru. Klub Street Beat v Českých Budějovicích uvádí Jazzbeat. Brněnský klub Perpetuum pořádá večírek Perpetuum DNB Night.

Čtvrtek

Ve čvrtek chodí kluci s kšiltovkami s rovnými štíty do Radosti FX na Bounce! Bounce! Tentokrát kromě DJ Kwé zahraje ještě DJ Koogee, který pochází ze Súdánu. V Chapeau Rouge se bude pro změnu tancovat na house - na Emergency si za gramce stoupne třeba Junior Jan. Klub FreeMasonic pořádá koncert kapely Cuprum. Brněnské Perpetuum ve čtvrtek potěší milovníky techna, kteří si na večírku Stereo užijí tance pod taktovkou DJs Fawkes, 2S a dalších. Na Flédě se bude konat hiphopový večírek - představí se projekt MCho Daleka - Iconaclass.

Pátek

V klubu Duplex se v pátek koná party Hi:5 s DJ Myki§lem z Belgie. V Roxy proběhne Shadowbox, tentokrát s Command Strange z respektovaného labelu Metall Headz. Klub Havana nabízí party VIP Sounds, na kterých zahrají Jean Luc, Pete Luke,P-Jay a Beza. V Plzni mohou zapařit příznivci psychadelie - noc Psychadelic Night se koná v klubu Neurotech. Jihlavský klub Soul tento den nabízí Lipstick party, akci v rytmu hip hopu.

Sobota

V sobotu si můžete zajít do nového klubu Zephyr na zahajovací akci Wake Up Show Night, která se ponese v duchu hiphopu. V klubu PM se bude loučit server freeride.cz s uplynulou sezónou. Tančící potěší na party Winter Closing třeba DJ Akvamen nebo Robot. V klubu Yes! vystoupí Marco Baily, takže fanoušci pravého techna neváhejte! Brandýský klub Trinity pořádá akci, která bude upomínat na blížící se festival ve Svojšicích. Své mixy nabídne třeba Nika 77 nebo Revis. Liberecký klub Axor nabízí to nejlepší z osmdesátek a devadesátek, tedy Best of 80´and 90´.

Neděle

Pokud se chcete dívat na fotbal v prima prostředí, zajděte do Mirage na Vinohradech na Football and Coctails Evening.

 Připravila: mia

Poslední komentáře