Zpět

Party tip na týden 2.1.2012 - 8.1.2012



Vítejte v novém roce! :) Doufám, že jste si Silvestrovský rej řádně užili bez následků, bez otravy alkoholem a popálenin od pyrotechniky :) Já můžu říct, že ten můj letošní Silvestr byl tím nejlepším, co jsem kdy prožila. Takže za mně hódně dobrý! Ještě jednou vám všem přeji za celou naši redakci vše nejlepší do nového roku. No a teď už se podíváme na to, co nám ten nový rok přichystal za parties.

Pondělí

Dnešní den začneme něčím pomalejším.  Možná se totiž ještě teď probíráš ze silvestrovské kocoviny a něco klidnějšího ti přijde vhod. Tím pádem tě zveme do Akropole, kde proběhne akce s názvem CHILL OUT & DJ Funky Machine. Vstup je zdarma. Pomalu přejdeme k rychlejšímu bpm a to do klubu Chapeau Rouge na párty s názvem MONDAY HEAT, kde se bude klubem rozléhat/ cituji : "našláplý funky beat a rozvrzaný glitch hop". Hm to bude asi zajímavý:) No ROXY nabízí klasiku v podání FREE MONDAYS, kde to tentokrát roztočí  DJ´s : Macio, Tall Boy Slim a  Texx. A Brno klasicky pondělně nabízí  FREE DNB MONDAY ve Flédě.

Úterý

začneme YES! Clubem, kde se dnes koná pravidelná párty SPOTLIGHT JAM . Hrát ti budou Dj Black Jesus & Tony Mofyah. Vstup je 100 Kč. Štártujou v 22.00 hod. V Chapeau Rouge se dnes děje: Tancůj, čí zemří ! Ano jedná se o pravidelnou noc DANCE OR DIE :) Hrát ti budou DJane Lu Michell (r´n´b) a DJ Rockstar (Radio Spin) (funky). A esi máš chuť na něco rychlejšího a house je tvůj favorit, vyjdi z Dance patra nahoru na bar, kde to roztočí DJ Cubic (house). A jestli máš raději DNB a DUBSTEP, přesměruj se do Crossu na DNB STAGE & ELECTRO & DUBSTEP.

Středa

pokud dnes nemáš vyloženě chuť řádit a dělat divočinu, zavítej do Radosti FX, kde proběhne Lounge - with Tea Jay Ivo. Můžeš se rozvalit do křesla, dát si dobrý koktejl a užívat si klidu a pohody při příjemně pomalých beatech. V Crossu se dnes koná akce pod názvem PSYTRANCE BIO CROSS + COCODISCO, kde bude spousty DJ´s. Vystoupí zde PSYTRANCE BIO CROSS, MiM, 000333, Ondrej Psyla, Ypsylon, COCODISCO a také můj oblíbenec DJ DRYMAN a další. Startuje se v 20.00 hod. Do třetice dnes můžeš zavítat do Chapeau Rouge, kde se koná DUBSTEP WEDNESDAY s DJem  Hlavou a Dubstep Freestyle Crew. V KU se dnes za mixák postaví ve své pravidelné noci DJ Mylo. Jeho párty má název INSOMNIA.

Čtvrtek

Dneska klasika - FX BOUNCE! 1st FX THURSDAY 2012!Radosti FX. Zahrajou ti naši oblíbenci DJ KWÉ (FX Bounce! Prague), DJ RAWAL (Radio Spin 96,2 FM, Prague), DJ JORGOS (Radio Spin 96,2 FM, Prague). Potom určitě doporučujeme Chapeau Rouge s akcí jménem DEEP UP, kde bude hvězdou večera mistr DJ Tráva! Tohle si přece nechceš nechat ujít ;) Do třetice klub Favál v Brně. Tady se dnes děje TEKNOTIK 2012 . Je to novoroční tekno mejdan s  předními zástupci francouzsko-české tekno scény, kteří zatím nebyli odtajněni ;)

Pátek

A máme tady konečně pátek ! Nejprve bychom asi začali akcí v ROXY. Tam bude dnes hódně velká akce a to pod názvem DRUMANDBASS.CZ NIGHT BEAST 67 BIRTHDAY PARTY, kde bude hrát tolik DJ´s, že bys to nespočítal(a)  na prstech! A  proč? Protože přední domácí d´n´b  DJ Beast slaví narozky! Věř, že mu přijde zahrát 15 DJ´s mezi kterými nebudou chybět jména jako Babe LN, Brooklyn, Ghonzales a spousty dalších. Je připravena také House stage. To bude nářez! Nabíhej tam a urob divočinu! ;) V YES! Clubu proběhne zbrusu nová párty, která nese název TECHNOBALL vol.1, a jak název napovídá, bude to párty plná techna, ale taky minimalu a acidu. A co nám připravila na dnes Radost FX ? LÍZÁTKO! ;) Párty pod názvem LOLLYPOP 2012 , kde bude Special Guest DJ: Yarousch. Resident jsou DJs Vilém a Henriette a doprovodí  je Live Sax: Zbyněk.

Sobota

Jestli ti není zle po včerejším mejdanu, zveme tě tentokráte na tématickou  párty a to  s názvem Game of skate (skate party), která proběhne v clubu Matrix. Celý závod se pojede formou battelu, ke kterému bude hrát Dj L.P.D. Po závodech proběhne afterpárty. Více informací si přečti na našem webu! Další povedená akcička bude v clubu YES! Půjde o mejdan s názvem TWIST with HAUSAGGREGAT! A jak název napovídá, hlavním účinkujícím bude mistr HAUSAGGREGAT. Po boku mu budou stát DJ LUCAS HULAN, PETR K., AUDIOT A EZWELL. Být tebou, jdu to omrknout ;) V Radosti FX klasicky, sobotní SOULTRAIN WEEKENDER . Na kopci na  001 to bude roztáčet DJ Jorgos a DJ Nester na párty s názvem HILL HELL A last tip - house house house na HOUSE ELEMENTSROXY! :)

Neděle

Jestli ani dnes nemáš dost a chceš víc, posíláme tě do Akropole na PROSOUND SYSTEM and SUNDAY DUBWISE DJs. Dancehall a reggae obstarají páni DJ General Kryshpeen a MC Dr.Kary.  DJs Coltcharam a Phanta Rei zase obstarají dub a dubstep. Také v clubu YES! jsou pro tebe otevřené dveře i náruč! A to s akcí FABULOUS SUNDAY NIGHT. Za mixákem se objeví Dj Swaggar (Raggae tune, afrobeats, makossa, naija vibes) a Dj Teddy Ziggy ( finest in RnB, HipHop, house).  Holky to mají zadara a chlapi za 100 Kč.

 

ollie

Poslední komentáře