Zpět

Party tip na týden 30.1.2012 - 5.2.2012



Přelomový týden mezi lednem a únorem nás čekají pěkně kruté mrazy. A kde jinde se před nimi schovat než v klubu, kde se i v tílku potíte? Prohlédněte si, kam můžete příští týden zajít, je toho požehnaně! Čeká nás mimo jiné párty v novém pražském klubu v protiatomovém krytu, nebo koncert skvělých Lamb!

Pondělí

V pondělí si můžete zajít na oblíbený pražský mejdan - Free Mondays do Roxy, od půlnoci vás tam budou svými rytmy bavit dýdžejové KAY & TVZEX a z Brna přijede také dýdžej Petr Pea. Dalším klasickým pondělním mejdanem je Re:start v klubu Yes, na kterém hrají dýdžejové z Yes Papa Crew. Do Chapeau Rouge můžete v pondělí zavítat na party Soulgasm Light s dýdžejem Rockstar, takže se zde budete vrtět do rytmu hip hopu. V Brně jsou pondělky na Flédě tradičně zasvěceny zlámaným beatům na DNB Monday. Klub Perpeetum zve na Monday Vibes a hip hop s dýdžeji Papa Emys, Ramon Ramirez, Jamal Rodriguez a DJ Amma.

Úterý

Pojďme na úterek! Hned zkraje vás pozveme na koncert elektronické hudby - v Paláci Akropolis bude hrát Floex. Na koktejl a trochu pohybu do rytmu si můžete skočit do pražského Alibi, kde hrají tradičně DJ Jordi, Tomáš Mášek a další. Na Czech Divas Night můžete zajít do Friends. Do českobudějovického klubu K2 si lze skočit na Disco Night. Brněnská Fléda nabízí večer pro fajnšmekry - večer Einlade představí Obstacles z Dánska a De Mood.

Středa

Ve středu vás do pražské Roxy můžete zajít na techhouse - noc Lounge party in Techhouse s dýdžejem Raidem. Pokud byste měli ve středu chuť na minimal, electro a breakbeat, nesmíte minout pražský divadelní bar paláce Akropolis. Zde budou vystupovat ARK & SCHADE a NATURAL BORN SHAMPOOS DJs. Dubstep bude znít v Chapeau Rouge na Dubstep Wednesday. Zde budou hrát DJ Hlava a Dubstep Freestyle Crew. Jako doma se můžete cítit v ústeckém klubu Doma, kde bude hrát kapela Mako mako.

Čtvrtek

Pokud budete mít ve čtvrtek chuť vlnit se v rytmu rnb, pak zajděte do Bar baru v Praze na pravidelné čtvrtky v rnb. Večer slibuje: "litry Havany ať dívky kroutí zadky a Páni kývou hlavami...". Roxy bude ten večer zaslíbená všem milovníkům obskurních reklam, jelikož se zde koná Noc reklamožroutů. Mejdan na lodi můžete zažít, pokud se vydáte na Bukanýra na akci Yes or boat, kde vám zahrají Audiot, Ghándí a Sepap. V ostravském Fabricu můžete pařit celou čtvrteční noc - koná se zde akce All Night Long Party s dýdžeji Pajou a Nino. Pokud jste Brňáci, zaskočte na Flédu, kde se koná Pillow Fight Afterparty.

Pátek

The weekend is landed! V pátek vás musíme pozvat do nového pražského klubu Cover Place. Jedná se o značně exkluzivní prostory bývalého protiatomového krytu, kde vám zahrají na akci Coverplaylegend legendy Pavel Bidlo, Loutka a Aiffel. V Roxy bude znít jungle na akci Shadowbox w Cultureshock a zahrají dýdžejové 2K & Sweg a Deadly Viperz. Pokud si užíváte také vizuální stránku párty, vyražte do Theatro klubu na Lights of the night - můžete se těšit na lasery všech možných druhů a barev! Liberecký klub Experiment slibuje All Stars Weekend s dýdžeji Bélou En, Sannym a Anrew J. Fléda posyktne útočiště všem fanouškům hiphopu na koncertě Pragounionu. Ve znojemském klubu GoGo si můžete užít párty Tech-house Event s dýdžejem Pavlem Krejdlem.

Sobota

V pátek jste se šetřili a v sobotu to chcete pořádně rozbalit? Žádný problém, vyberete si zcela jistě! Jak jsme již anoncovali, v Roxy vypukne párty s holandským dýdžejem Sanem. Do klubu HooDoo, který se nachází ve sklepě Měšťanského pivovaru na Vinohradech, lze zajít na akci ZNK Family Session, kde budou diktovat dýdžejové Sodoma Gomora (Řezník & DeSade), Terror Crew, Pivní Pupek a SWD. Moderní a módní Sasazu v Holešovicích uvádí v sobotu Bitch party, kde zahrají Black Jesus, Louka & Bidlo a  Jordi z Řecka. A pozor, ženy a dívky mají vstup grátis! Brněnské Perpetuum představuje party Escape, kde zahrají dýdžejové Antonio z Portugalska, Michal Pěšina a Beat Splitterz svoji představu o progressive. Nový klub Street Beat v Českých Budějovicích představí první díl párty SPIRAL ATTACK STREET BEAT s dýdžeji Ixindamix z Velké Británie a našeho Z-aires  z Mayapur Sound systému.

Neděle

A jsme ve finále! Pokud stále ještě nemáte dost, nebo byste chtěli najít příjemné místo, kde byste se po celém týdnu vyklidnili a připravili na náročný pracovní týden, pak můžete vybírat například z Paláce Akropolis, kde bude hrát Prosound System příjemné regae. Pokud si chcete v pátek dopřát mimořádní koncertní zážitek, pak nelitujte peněz za vstupenky na Flédu. Hrát zde totiž budou britští Lamb!

Poslední komentáře